noodles volos banner

Απολογήθηκε στην ΕΠΣΘ η Νίκη, αναμένεται η απόφαση

Απολογήθηκε την Πέμπτη η Νίκη Βόλου στην τριμελή πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ για όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνος και στην έκθεση του παρατηρητή του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με τον Θησέα. Από τη Νίκη παρευρέθησαν ο νομικός Δημήτρης Καραγιάννης και ο γενικός αρχηγός Παντελής Πρόγκνι. Από τον Θησέα δεν έδωσε το παρών κάποιος παράγοντας, με τους ανθρώπους της ομάδας να επικαλούνται επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Θυμίζουμε ότι μετά την κίνηση του Τζιώρα στους οπαδούς των φιλοξενούμενων να σωπάσουν έπειτα από το πρώτο γκολ που σημείωσε, υπήρξε αντίδραση από τον πάγκο της ομάδας από την Αγριά και ακολούθησε σύρραξη.

Η Πειθαρχική Επιτροπή ζήτησε εξηγήσεις από τον Δημήτρη Καραγιάννη για ρίψη αντικειμένων και από τον κ. Πρόγκνι για την απώθηση παικτών του Θησέα, σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος, με την υπερασπιστική γραμμή να είναι ότι ο γενικός αρχηγός της Νίκης προσπαθούσε να χωρίσει τους παίκτες λόγω της σύρραξης. Παράλληλα, οι άνθρωποι της Νίκης προσκόμισαν και έκθεση της αστυνομίας, που αναφέρει ότι δε σημειώθηκε  κάποιο συμβάν, που να χρειαζόταν κάποια επέμβασή της. Επίσης, τονίστηκε ότι οι άνθρωποι της Νίκης ενεργοποιήθηκαν αμέσως, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά και ότι ο αγώνας ολοκληρώθηκε ομαλά και απρόσκοπτα.

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΘ.