noodles volos banner

Aπόλλων Κροκίου-Αργοναύτες 0-0

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε νευρικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ευξεινούπολης και δεν αναδείχθηκε νικητής, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει τη μεγάλη ευκαιρία στο 44' χάνοντας πέναλτι σε μια περίεργη φάση. Παίκτης των Αργοναυτών εκτέλεσε κόρνερ και ξαναπήρε την μπάλα από απομάκρυνση αμυντικού. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όμως, ο Βούλγαρης νομίζοντας ότι το ματς θα διακοπεί, έπιασε την μπάλα με τα χέρια. Δόθηκε έτσι πέναλτι που εκτέλεσε ο Νικογιάννης κι απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης. Για τον Απόλλωνα, δύο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με σουτ του Σιαμέτη σε τετ-α-τετ και κεφαλιά του Πριάκου, ενώ στο 89' σουτ του Τσουκάλη απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.

Συνθέσεις:
Απόλλων Κροκίου: Κοντογεωργάκης, Τσαπάρας (78' Τοσούδης), Κλουκουτάρας (46' Σαμουρδάνης), Νιάκας, Βούλγαρης, Σιαμέτης, Μακανίκας, Πριάκος (46' Περπερίδης), Τσερκετζίδης, Φωτιάδης, Τσουκάλης.
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Καράγγελος (68' Αλιάς), Καλαμάς (87' Τογιάλι), Νικογιάννης, Ρήγας, Κουφάκης, Δημητρίου, Ευ. Χρ. Ζάρρας, Λούμπαρδος, Μπαλίου (73' Μπερέκος), Ψαθάς.

Last modified onSunday, 29 December 2013 17:46