noodles volos banner

Oι προπονητές στις 37 ομάδες της Α' και Β' Τοπικής Κατηγορίας

  • Published in ΕΠΣΘ
Λευτέρης Καλογήρου και Βαγγέλης Βουρούκος, δύο από τους κορυφαίους προπονητές στο τοπικό της Μαγνησίας: και φέτος αντίπαλοι στο ντέρμπι του Αλμυρού αλλά έχοντας αλλάξει ομάδες! Λευτέρης Καλογήρου και Βαγγέλης Βουρούκος, δύο από τους κορυφαίους προπονητές στο τοπικό της Μαγνησίας: και φέτος αντίπαλοι στο ντέρμπι του Αλμυρού αλλά έχοντας αλλάξει ομάδες!

H νέα σεζόν είναι προ των πυλών, πολλές ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, ενώ οι υπόλοιπες θα το κάνουν τις επόμενες ημέρες. Σημαντικό ρόλο σε κάθε σύλλογο του τοπικού πρωταθλήματος παίζει ο προπονητής και οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία ήταν αρκετές το φετινό καλοκαίρι. Ας δούμε ποιοι είναι οι προπονητές σε κάθε ομάδα της ΕΠΣΘ.

Στην Α' Κατηγορία, στον 1ο όμιλο, στην Αγία Παρασκευή συνεχίζει ο Στέλιος Μαλακασιώτης με τους υπόλοιπους προπονητές της Σχολής, Ντούσαν Πότσουτσα, Άγγελο Καρρόπουλο και Λεωνίδα Κάραλη, στην ΑΕ Διμηνίου νέος κόουτς είναι ο Κώστας Παπαστεργίου, στην ΑΕ 2002 την τεχνική ηγεσία έχει ο καινούργιος Κώστας Μπέας με τον παλιό Θανάση Παχή να έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ενώ στον Άρη Μελισσατίκων η διοίκηση έδωσε τη θέση του προπονητή στον Θανάση Βλαχόπουλο. Η Δημητριάς συνεχίζει με τον Τάκη Βαταμίδη, ο Ηρακλής Βόλου έχει για τέταρτη σεζόν τον Γιάννη Φασουράκη, ενώ στον Θησέα ο Αντώνης Μάνδαλος αφού οδήγησε τους "πράσινους" πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου, φέτος φιλοδοξεί να έχει την ίδια επιτυχία σε επίπεδο πρωταθλήματος. Στην Ιωλκό επέστρεψε ύστερα από ένα έτος ο Άρης Γιαννούτσος, στον Μαγνησιακό δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Βασίλη Πανόπουλο που έκλεισε μια δεκαετία στη βολιώτικη ομάδα, ενώ ο Πανιώνιος γυρίζει στην Α' ΕΠΣΘ με τον Σπύρο Φώτου στον πάγκο. Για δεύτερη σεζόν στον Σαρακηνό ο Κώστας Μπράτσος, ενώ στη Σκιάθο ο Γιώργος Καλλιακούδας θα είναι μαζί με τον Θεολόγο Ναλμπάντη που θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στον πάγκο... Αίνιγμα αποτελούν οι Νέοι Αθλητές, που δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα κατέβουν να αγωνιστούν...

Στον 2ο όμιλο, Αγχίαλος και Αετός Κερασιάς κράτησαν τον ίδιο προπονητή για τέταρτη χρονιά, τον Γιώργο Πλατανιά και τον Κώστα Σπαθούλα αντιστοίχως (ο τελευταίος στην Κερασιά θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Χρήστο Κολημήτρα), ενώ στον Άθλο νέος τεχνικός στην ανδρική ομάδα είναι ο Βαγγέλης Επίσκοπος. Για τον Αίαντα Σούρπης ο Λουκάς Κατσαμπέκης είναι ...μόνιμος με οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας και συνολικά δώδεκα στους "κιτρινόμαυρους", στον Αστέρα Ριζμούλου συνεχίζει ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος που ανέλαβε πέρυσι στα μέσα της σεζόν, στον Αχιλλέα Αχιλλείου θα είναι και πάλι ο Αποστόλης Πλασταράς (δίδυμο με τον Γιάννη Νιφορόπουλο), ενώ ενδιαφέρουσα "ανταλλαγή" είχαμε για ΓΣΑ και Δήμητρα. Ο ΓΣ Αλμυρού έχει νέο τεχνικό τον Λευτέρη Καλογήρου που ήταν την τελευταία διετία στη Δήμητρα, ενώ η ομάδα της Ευξεινούπολης στοχεύει ψηλά με κόουτς τον Βαγγέλη Βουρούκο, που πέρυσι ήταν στον ΓΣΑ.
Η Ένωση Μικροθηβών Αγροτικού ...δεν αλλάζει προπονητή μιας και ο Χρήστος Αναγνώστου παραμένει για 16η χρονιά, ο Διαγόρας έχει νέο τεχνικό τον Μιχάλη Βαγγόπουλο, η Μακρινίτσα τον Κώστα Λύρα που επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα, οι Μυρμιδόνες Πλατάνου αλλάζουν πλεύση με προπονητή τον Θάνο Θεοδώρου, ενώ ο Πρωτεσίλαος θα έχει στον πάγκο του τον Μιχάλη Ανδρωνά.

Οι προπονητές στη Β' ΕΠΣΘ
Στο σύλλογο του Απόλλωνα Καναλίων, νέος προπονητής είναι ο Κώστας Ρέππος, στον Πηλέα συνεχίζει σταθερά ο Σούλης Κατσικαδάμος, στον Τοξότη για ακόμη μία χρονιά ο Θανάσης Χρυσοχού, ενώ στη Σκόπελο και πάλι ο Γρηγόρης Ακρίβος. Αλλαγή στην Ακρόπολη με τον Βαγγέλη Τάχο να αναλαμβάνει την ομάδα του Σέσκλου, αλλαγή και στον Άνθιμο Γαζή με τον Παναγιώτη Κουρούπη να έχει την ευθύνη του συλλόγου, ενώ ο Θανάσης Δαϊλιάνης δίνει συνέχεια στο έργο του στους Αργοναύτες Αμαλιάπολης. Στο νεοσύστατο Παγασητικό στην τεχνική ηγεσία ο Στέργιος Σιαμέτης και στη Δάφνη ο Σταύρος Σταμπουλής, ενώ στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ο προπονητής.

Last modified onFriday, 01 August 2014 18:24