noodles volos banner

Στις 20 Αυγούστου το ξεκίνημα για τον ανανεωμένο Άνθιμο Γαζή

  • Published in ΕΠΣΘ

Μεταγραφικός οργασμός και κύμα ανανεώσεων στον ιστορικό Άνθιμο Γαζή που μετά από δύσκολο καλοκαίρι κατάφερε και βρήκε λύση στο διοικητικό και με πολλά νέα πρόσωπα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά ξεκινάει με όνειρα και υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Τα νέα μέλη της ανανεωμένης διοίκησης που ηγούνται ο πρόεδρος Μητράκος Νικόλαος και οι αντιπρόεδροι κ.κ. Σουίπας Δημήτρης και Καλλιός Αθανάσιος κάνουν αγώνα δρόμου για να παρουσιαστούν έτοιμοι και έπιασαν αμέσως δουλειά για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Πρώτο μέλημα ήταν η θέση του προπονητή και έτσι ήρθαν σε συμφωνία με τον Βολιώτη τεχνικό Κουρούπη Παναγιώτη τον οποίον καλωσορίζουν στον σύλλογο και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο. Επίσης στο προπονητικό τιμ θα βρίσκεται για άλλη μια σεζόν και ο γυμναστής-προπονητής, Τζαφλέρης Θανάσης, που θα είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας των τερματοφυλάκων.

Στη συνέχεια σε συνεργασία με τον κ. Κουρούπη τα μέλη του Δ.Σ συναντήθηκαν με όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με πρωταρχικό σκοπό ο βασικός κορμός να παραμείνει. Έτσι και έγινε, καθώς οι κάτωθι ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν τόσο για τα αγωνιστικά τους προσόντα αλλά και για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά αφού αποτελούν και πρότυπα για τους νεαρότερους αθλητές. Σαλαμουσάς, Στ.Μούτος, Ματής, Κουτσουνίδης, Νασιόπουλος, Κωστάκης, Καρασιώτος, Κατσαρός, Πατσιαούρας, Τζούμας, Δανιλόπουλος, Θεοδώρου, Παλάσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο ενώ επιστρέφουν και οι Τζουρβατζής, Κιόσια, Σγούρας, Μυλωνάς, Γ.Μούτος, Λαζόπουλος, Καρούτσος, που την περασμένη σεζόν απείχαν για επαγγελματικούς λόγους. Ερωτηματικό υπάρχει για τους έμπειρους Μιχαλόπουλο, Σατελιάν, Γκουντινάκο οι οποίοι ανήκουν στο σύλλογο αλλά για επαγγελματικούς λόγους ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες μεταγραφές από την επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τον προπονητή, τον αντιπρόεδρο κ. Σουίπα και τον Γενικό Αρχηγό κ. Λαμπρογιώργο με εμφανή πρόθεση την ανανέωση.

Έτσι μετά από συντονισμένες ενέργειες στα «μπλέ» ντύθηκαν ο 18χρονος επιθετικός Τσιτσιρίκης Αποστόλης, ο 17χρονος αμυντικός Πατρώνης Μανώλης, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός Τσεπάνης Αντώνης, ο έμπειρος κεντρικός παίχτης Κουρτέσης Στέργιος, ο 18χρονος κεντρικός Πουλογιάννης Ανέστης καθώς και ο 20χρονος επιθετικός Τζήμας Ανδρέας. Όλοι τους αποκτήθηκαν από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς όπου πέρυσι συνεργάστηκαν με τον νυν τεχνικό του Άνθιμου Γαζή. Επίσης αποκτήθηκε  ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος 17χρονος επιθετικός Θεοδωρόπουλος Βασίλης από την Μακρυνίτσα ενώ επιστρέφει στον σύλλογο ο 19χρονος αμυντικός Σιαμουρδάνης Αλέξανδρος ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε με τη μορφή δανεικού στον ΠΑΟ Καλαμακίου  Λάρισας. Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλες 2-3 μεταγραφές που θα είναι οι τελευταίες πινελιές ώστε να καλυφθούν τυχόν κενά και να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ.

Στην αντίθετη κατεύθυνση πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο και συγκεκριμένα οι: Σουφλάρης (Διαγόρα), Δημόπουλος(Παγασητικός), Αρχοντάκης (Παγασητικός),Σταματόπουλος(Μαγνησιακός),  Β.Γώγος(Αργαλαστή), Θ.Γώγος(ΑΕ 2002), Μπίλος(Μακρυνίτσα), Γ.Μιχαλόπουλος(Ηρακλής), Πασπαλάρης(Ηρακλής), Χαλαστάρας(Θησέας), Σ.Μούτος(Θησέας), Χριστογιαννούλας(Παγασητικός) τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα τους και στις καινούριες τους ομάδες.