noodles volos banner

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου

  • Published in ΕΠΣΘ

Ανακοίνωση για την έναρξη των εγγραφών στις Ακαδημίες της εξέδωσε η ΑΠΟΒ για τη νέα αγωνιστική σεζόν. 

Συγκεκριμένα: 

"Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 25 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών - αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015. Η Ακαδημία συνεχίζει για 19η χρονιά πιστή στο στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού. Ύστερα από μια πετυχημένη περσινή χρονιά γεμάτη σημαντικά φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Μαγνησίας (με Ολυμπιακό Πειραιώς, Άρη Θεσσαλονίκης, Αναγέννηση Καρδίτσας), συμμετοχή σε τουρνουά ποδοσφαίρου (στην Λάρισα) και σε Camp ποδοσφαίρου (στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα) ακολουθεί μια χρονιά με νέες  εκπλήξεις και ποδοσφαιρικά ταξίδια για τους νεαρούς μαθητές της Α.ΠΟ.Β.

Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά (αγόρια – κορίτσια) ηλικίας πέντε (5) ετών και άνω ενώ διδάσκουν αποκλειστικά καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Ακόμα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του φυσικού χλοοτάπητα καθώς και βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 18:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ. τις  αθλητικές εγκαταστάσεις  της Α.ΠΟ.Β, που βρίσκονται στην Ζακύνθου 2 (τέρμα Κύπρου) πάνω στην περιφερειακή οδό.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της σχολής στο  24210-53336 ή με τους προπονητές.

Έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας για τα τμήματα  υποδομής  την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014.

Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:

1) Πιστοποιητικό γέννησης μαθητή - αθλητή με σφραγισμένη φωτογραφία (για παιδιά που είναι γεννημένα το 2000, 2001, 2002)

2) Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο/καρδιολόγο.

Υπεύθυνος  Ακαδημίας:

Κεραμίδας Παναγιώτης (τηλ. επικ.:  6977 229 114)

Προπονητές :

Ντίνας Βασίλης   (τηλ. επικ.: 6973 248 533)

Σιγάλας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6977 014 249)

Λουκάς Δημήτρης  (τηλ. επικ.: 6974 620 301)"