noodles volos banner

Η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής για τη μεταγραφή του Μεσσήνη στην ΑΕΚ

  • Published in ΕΠΣΘ

Επίσημη ανακοίνωση για την μεταγραφή του Γιάννη Μεσσήνη από τις ακαδημίες της στην ΑΕΚ, για την οποία σας έχει ενημερώσει πριν μερικές μέρες το magnesiasports, εξέδωσε η Αγία Παρασκευή. Μέσω αυτής εύχεται στον νεαρό αθλητή, καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής Βόλου ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή της ΜΕΣΣΗΝΗ ΙΩΑΝΝΗ γεννηθέντα την 22/5/1999 στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την ομάδα Κ17 της.

Οι υπογραφές έγιναν παρουσία του προέδρου Γερασίμου Σαρρή και του υπεύθυνου της Σχολής Μαλακασιώτη Αλέξανδρου. Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Άκης Ζήκος, διευθυντής ακαδημιών και ο τεχνικός διευθυντής Μιχάλης Μητροτάσιoς παρουσία του γονέα του αθλητή.

Ο μαθητής-αθλητής Ιωάννης Μεσσήνης εγγράφηκε στη Σχολή μας στις 16/9/2004 και από τότε ανελλιπώς παρακολουθούσε τις προπονήσεις της Σχολής.

Είναι ένας αθλητής πρότυπο για όλους όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του, προπονητές και αθλητές.

Στην επιτυχία αυτή είναι υπεύθυνοι όλοι οι προπονητές που συνεργάσθηκε όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του. Αυτοί είναι οι ΚΑΡΑΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.

Στην επιλογή της κατάλληλης στιγμής για την μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΕΚ έφερε η σωστή συνεργασία Σχολής-κηδεμόνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσφέρει εκτός από αλλαγή επιπέδου προπόνησης και την άριστη επιλογή σχολείου, με την ένταξη του στα εκπαιδευτήρια ΖΗΡΙΔΗ κάτι που ήταν και προαπαιτούμενο από την πλευρά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Η Σχολή εύχεται καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων του με υγεία».