noodles volos banner

Αγώνες παιδικών ομάδων στην Πορταριά

  • Published in ΕΠΣΘ

Τα Σάββατο 25 Απριλίου 2015, από 10:30 έως 12:30,  θα πραγματοποιηθεί η «Εαρινή Συνάντηση Ακαδημιών Ποδόσφαιρου Πορταριά 2015» στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πορταριάς με τη συμμετοχή των αντίστοιχων κατηγοριών bambini και Junior των Ακαδημιών του Α.Ε.Σ. Ορμίνιο Πορταριάς, Ολυμπιακού Βόλου, Α.ΠΟ.Β. και Α.Σ. Αγίας Άννας με τη συμμετοχή περίπου 90 μικρών ποδοσφαιριστών.
Η διοργάνωση αποτελεί συνέχεια παλαιότερων αθλητικών διοργανώσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας, τη δυνατότητα άθλησης των παιδιών, την κατανόηση του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι. Παράλληλα θέλει να δημιουργήσει κίνητρα για τη συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό και ειδικότερα στη ποδόσφαιρο, αξιοποιώντας τις αθλητικές υποδομές.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό η ανάπτυξη της ακαδημίας ποδοσφαίρου του "ΑΕΣ Ορμίνιο" αποτελεί διέξοδο για την άθληση των παιδιών των χωριών του κεντρικού Πηλίου. Παράλληλα μέσα από διοργανώσεις και φιλικές συναντήσεις οι αθλητές αποκτούν εμπειρίες χρήσιμες για την προσωπική τους ανάπτυξη. Για τη λειτουργία της ακαδημίας πέρα από τις άοκνες προσπάθειες του προπονητή Νίκου Κίτσου, σημαντική είναι η συνεισφορά της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς, του Διοικητικού Συμβουλίου του Ορμινίου και των γονέων των αθλητών που όλοι μαζί αποτελούν μια αθλητική οικογένεια.

Last modified onThursday, 23 April 2015 14:26