noodles volos banner

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για ΓΣΑ

  • Published in ΕΠΣΘ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωτική Δημοτική Κίνηση Αλμυρού για τις επιτυχίες του ΓΣΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα: Με την ευκαιρία της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ από την ομάδα  ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Αλμυρού, δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας, τη Διοίκηση του Συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Επίσης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους προσεχείς αγώνες ανόδου και μακάρι να χαρούμε όλοι την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε το φετινό πρωτάθλημα να είναι η απαρχή νέων επιτυχιών όλων των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την ανδρική ομάδα μπάσκετ για την εξαιρετική φετινή της πορεία στην Α1 ΕΣΚΑΘ και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στους εναπομείναντες αγώνες, καθώς και την ομάδα βόλλευ κορασίδων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος.

Όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής είναι άξια θαυμασμού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και οφείλουμε να τα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.