noodles volos banner

Ακτσιαλής- Αγγελόπουλος: "Τα σωματεία εγγράφως πλέον ζητούν εκλογές"

  • Published in ΕΠΣΘ

Η πλευρά των Αντώνη Ακτσιαλή και Σπύρου Αγγελόπουλου ετοιμάζεται για εκλογές, τις οποίες ζητούν για να επιστρέψει η ομαλότητα στην Ένωση όπως χαρακτηριστικά τόνισαν. “Ζητάμε εδώ και τώρα εκλογές για να φέρουμε την ομαλότητα, τη δικαιοσύνη, το ήθος, να επιστρέψει η ΕΠΣΘ εκεί που ανήκει στην ΕΠΟ. Δεν μας αρέσουν τα επεισόδια κατά δημοσιογράφων, δεν μας αρέσουν οι βιαιοπραγίες στα γραφεία της ΕΠΣΘ και αυτά τα άσχημα γεγονότα τα καταδικάζουμε” ανέφερε ο Αντώνης Ακτσιαλής..
Προσωπική παρέμβαση, απαντώντας στον κ. Πάσχο, έκανε επίσης ο Σπύρος Αγγελόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του επισήμανε: “Παρότι έχουμε πάρει απόφαση με τον κ. Ακτσιαλή και τους συνεργάτες μας να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτές τις αντιπαραθέσεις, μεταξύ αυτών που θέλουν ακόμη και σήμερα να λέγονται πρόεδροι σε κάτι που προς στιγμή δεν υπάρχει, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου αγανάκτηση γι' αυτά που γράφονται και λέγονται.
Άκουσα χθες τον κ. Πάσχο να αναφέρεται στην άδικη κι απαράδεκτη αποπομπή του κ. Ακτσιαλή από τη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΘ αλλά έχει μαζί του ως συμπαραστάτες όλους αυτούς που διέπραξαν αυτήν την αδικία δια της υπογραφής τους. Ανέφερε πάλι για τον κ. Ακτσιαλή ότι κάποιοι τον κατηγόρησαν ως "φελιζολάκια", κανένας όμως πλην του ιδίου δεν το κατέγραψε αυτό επίσημα σε συνέντευξη τύπου, κι αυτό είναι απαράδεκτο και τον καλώ καλόπιστα να ανακαλέσει.
Κύριοι μαλώνετε σε ξένον αχυρώνα, η ΕΠΣΘ ανήκει στα σωματεία και τα σωματεία εγγράφως πλέον ζητούν εκλογές. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε, το καταστροφικό σας για την Ένωση έργο, καταρτίστε ψηφοδέλτιο. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!”.