noodles volos banner

Δεν έγινε το Διοικητικό Συμβούλιο «μαϊμού» λόγω μη απαρτίας

  • Published in ΕΠΣΘ
  • Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφο στα γραφεία της ΕΠΣΘ

Διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Τάσιος Μπατζιάκας, ωστόσο αυτό δεν έγινε καθώς δεν υπήρχε απαρτία. Στο Διοικητικό Συμβούλιο «μαϊμού» έδωσαν το παρών στα γραφεία της τοπικής Ένωσης, οι κ.κ. Μπατζιάκας, Θεοδώρου, Ακτσιαλής και Τασιόπουλος, ενώ απορία προκάλεσε το γεγονός ότι ήταν εκεί και ο Αντώνης Δαλούκας, που κρατούσε μάλιστα πρακτικά, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίλτος Καλόγηρος, που προορίζεται από τον Αχιλλέα Μπέο, για νέος πρόεδρος της ΕΠΣΘ.

Αμφότεροι θέλουν να οδηγήσουν την ΕΠΣΘ σε νέες εκλογές και ο κ. Καλόγηρος μάλιστα, άγνωστο με ποια ιδιότητα προσκόμισε τις υπογραφές των σωματείων για εκλογές, τις οποίες συγκεντρώνει ο ίδιος! Φυσικά και αυτό γίνεται με την ανοχή του Τάσου Μπατζιάκα και με τη σύμφωνη γνώμη του, αφού οι εντολές έρχονται από αλλού για το που πρέπει να οδηγηθεί η ΕΠΣΘ συγκεκριμένα.

Πραγματικά συμβαίνουν γελοία πράγματα στην «πλάτη» του τοπικού ποδοσφαίρου και κωμικοτραγικές καταστάσεις… Το ΔΣ βέβαια δεν έγινε ποτέ…

Επεισόδιο με δημοσιογράφο

Εν τω μεταξύ νέο επεισόδιο με δημοσιογράφο, μετά από αυτό με τον Αρχιμήδη Καρεκλίδη, έγινε στα γραφεία της Ένωσης. Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος της Εφημερίδας "Θεσσαλία", Χριστόφορος Σεμέργελης βρέθηκε στα γραφεία για να καλύψει το γεγονός, ωστόσο ο Τάσος Μπατζιάκας μόλις έπεσε στην αντίληψη του ότι ο δημοσιογράφος τράβηξε φωτογραφία με τους παρευρισκόμενους -κάτι ήθελε να κρύψει προφανώς- έγινε πυρ και μανία. Απείλησε τον δημοσιογράφο ότι θα του πάρει τη φωτογραφική μηχανή και ότι θα φέρει την αστυνομία. 

 

Last modified onSaturday, 04 July 2015 16:51