noodles volos banner

Απάντηση του Εθνικού και του Γαρμπή στον κ. Πάσχο

  • Published in ΕΠΣΘ

Απάντηση για τα λεγόμενα του κ. Πάσχου για σφραγίδες σωματείων μαϊμού εξέδωσε ο Εθνικός και ο πρόεδρος του Μάκης Γαρμπής, απαντώντας ουσιαστικά στις δηλώσεις. 

Συγκεκριμένα: 

Η διοίκηση της ομάδας μας με αφορμή τη δήλωση του πρόεδρου η μέλους της ΕΠΣΘ κ.Πασχο Χαραλαμπο (συγνώμη δεν ξέρουμε πως να τον αποκαλέσουμε) όπως και τα υπόλοιπα μέλη το Δ.Σ. σας ενημερώνουμε γιατί ξεχνάτε εύκολα η θέλετε να ξεχνάτε τα ακόλουθα:

 
1). Ο πρόεδρος μας ψήφισε Ναι σε προυπολογισμους και απολογισμούς και έγινε δεκτός από την διοίκηση της Ε.ΠΣ.Θ και από τα μέλη ενώ ήταν τιμωρημένος όπως ισχυριζομασασταν (άρα οι παραπάνω ενέργειες είναι παράνομες και οι απολογισμοί το ίδιο).
 
2). Το σωματείο μας είναι από το 1924 και αν λέτε ότι το σωματείο είναι μαϊμού σφραγίδα, γιατί επικοινωνησατε με τον πρόεδρο μας τηλεφωνικά και τον ενημερώσατε για πεπραγμένα της Ενώσεως όπως κάνατε με τα υπόλοιπα σωματεία;
 
3). Επειδή ξεχνάτε το σωματείο μας ξεκίνησε τον αγώνα εναντίον της διοίκησης κ.Παπαγιαννη αθλητικό και όχι δικαστικό αγώνα, δεν θα ασκουσατε διοικηση μέλος της ΕΠΣΘ καποια χρονια όπου και εμείς σας ψηφίσαμε όπως και το Βενετο,Aερινο,Κροκιο που τώρα απαξιώνετε.
 
4). Μήπως πρέπει να σας θυμίσουμε τον "πόλεμο" που δημιούργησαν στον πρόεδρο μας όταν ήταν εκλεγμένος σε Δικαστικό και προσωπικό επίπεδο και ποιοι ήταν από πίσω και τι απειλές δέχτηκε και από ποιους, γιατί δεν ήταν η γλάστρα που ήθελαν κάποιοι και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ με υπολοιπο θητειας!!!!
 
5). Επειδή δώσαμε βεβαίωση για κάτι που έγινε με απόφαση ΔΣ οτι δεν συμφωνούμε με την ΕΠΟ το οποίο τονίστηκε στην γενική συνέλευση από τον πρόεδρο μας (οι ομάδες-παραγοντες 140.000 Ευρω και η ΕΠΟ 40.000 Ευρω) πάει να πει ότι είμαστε σε κάποιο άρμα?Αν ανοιξετε τους κωδικους ποιοι θα πληρωσουν?Παλι εμεις?Δηλαδη θα κινηθει η ενωση με δικα μας χρηματα?Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσετε τον εμφύλιο και να πάτε σε δημοκρατικές ενέργειες τις οποίες τις γνωρίζεται καλά και τα σωματεία θα αποφασίσουν τι θέλουν. Μην αποφασίζεται για εμάς χωρίς εμάς.
 
Το σωματείο μας έχει πολλους εχθρούς που τους ειδαμε και δεν τους ξεχναμε.... αλλά λίγους φίλους και καλούς που ηταν στα δυσκολα αλλα ποτέ δεν σκυψαμε το κεφάλι η να ειμασταν αμέτοχοι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Απλά εμάς μας αρέσουν οι μπριζόλες και όχι τα μπιφτέκια!
 
Με εκτιμηση
 
Δ.Σ. - Α.Σ,Β. ΕΘΝΙΚΟΣ