noodles volos banner

Πάσχος: «Ας σοβαρευτούμε κύριοι»

  • Published in ΕΠΣΘ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Μπάμπης Πάσχος, για τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΘ και το «μαϊμού» διοικητικό συμβούλιο του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα:

«Οι μέρες που διανύουμε αποτελούν ίσως τις πιο κρίσιμες  της χώρας μας στην νεότερη ελληνική ιστορία . Ευχή όλων μας είναι από αύριο να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι σαν Έλληνες , ανεξαρτήτως του αποτελέσματος ,του διχαστικού διλλήματος που τέθηκε στον ελληνικό λαό. Από αρχαιοτάτων χρόνων η χώρα μας οδηγούνταν σε διχαστικές διαμάχες και σπάραζε από κάθε είδους ‘’εμφυλίους’’ από κάποιους που είτε αρνούνταν να αποδεχθούν την ήττα, είτε καθοδηγούνταν στο να μην την αποδεχτούν, εκτελώντας ρητές εντολές.

Δυστυχώς ο παραλληλισμός αυτός με τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΘ είναι αναπόφευκτος. Διότι κι εδώ, όλες αυτές τις μέρες ζούμε τον παραλογισμό κάποιων που αρνούνται να αποδεχθούν τις νόμιμες διαδικασίες ενός Δ.Σ., που διέπονται από το καταστατικό και τις διατάξεις της ΕΠΟ και τις οποίες αυτοί εφάρμοσαν επακριβώς πριν δυο μήνες περίπου, στην περίπτωση Ακτσιαλή. Εφαρμογή και αποδοχή κατά το δοκούν! Και δυστυχώς γι αυτούς και ευτυχώς για τα σωματεία, το Σάββατο 4/7 παίχτηκε η τελευταία πράξη της φαρσοκωμωδίας, με το ‘’μαιμού’’ συμβούλιο που επιχείρησε να συγκαλέσει ο τέως πρόεδρος κ. Μπατζιάκας. Τελικά ήταν μόνο τρεις και ο… Αντώνης, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς πως θα ‘ρθει κανονικά στο νόμιμο συμβούλιο που έχουμε συγκαλέσει την Τρίτη. Αυτό που μας προξενεί εντύπωση, είναι γιατί στην αίθουσα του Δ.Σ. καθόνταν οι κ.κ. Δαλούκας Αντ. και Καλόγηρος Μίλτος όπως μας διαβεβαίωσε ο αυτόπτης δημοσιογράφος Χριστόφορος Σεμέργελης;  Ένα ‘’διεστραμμένο μυαλό μας είπε ότι μπορεί να τους προόριζαν να κάθονται απλά εκεί ώστε να δείχνουν έξι, παριστάνοντας τους παραιτηθέντες από δεκαημέρου, Κουτσουνίδη και Καραγιάννη, που ο κ. Μπατζιάκας- εκ παραδρομής άραγε;- είχε καλέσει! Ήμαρτον! Και γιατί δεν έπαιρναν δύο αντρικές κούκλες από το διπλανό κατάστημα της Benetton να τις στήσουν εκεί; Κι αυτοί οι δύο, νέοι άνθρωποι πώς δέχθηκαν να παίξουν ένα τέτοιο ρόλο; Τι θα πει ότι ένας τους κρατούσε πρακτικά; Στο συμβούλιο που δεν είχε απαρτία; Και γιατί δεν χρησιμοποίησαν την υπάλληλο της ΕΠΣΘ ή τον κ. Ακσιαλή που έχει και την σχετική εμπειρία? Κι ο κ. Καλόγηρος Μ. τι ακριβώς έκανε στα έδρανα του Δ.Σ.; Και με ποια ιδιότητα , μαζεύει βεβαιώσεις από τα σωματεία;

Ας σοβαρευτούμε  κύριοι!

 Πληροφορούμε λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους ότι όποιο σωματείο επιθυμεί και δια του νομίμου εκπροσώπου του, μπορεί να καταθέσει το αίτημά του, «δεόντως αιτιολογημένο και σε έγγραφη  μορφή  στο  Δ.Σ.»  αρθρ26.παρ2. Ενημερώνουμε δε ότι ακολουθώντας πλήρως τις νομικές εντολές που μας δόθηκαν, η ΕΠΣΘ έχει ήδη νέα σφραγίδα, βιβλίο πρακτικών Εκτελεστικής Γραμματείας και Πρωτόκολλο Αλληλογραφίας το οποίο έχει ξεκινήσει από τον αριθμό 288(έγγραφο ειδοποίησης Καραβασίλη Χρ.) 289 η παραίτηση Καραγιάννη,  κλπ.Να θυμίσουμε εδώ ότι 287/30/6/2015 αρ. είχε η παραίτηση Κουτσουνίδη  η οποία και έχει διανεμηθεί στα ΜΜΕ όπως φυσικά και η παραίτηση Καραγιάννη, τους οποίους και συγχαίρουμε δημόσια για το ήθος τους και την ακεραιότητά τους.

Θέλουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα σωματεία και να τους πούμε πως δεν πρέπει να παρασύρονται από κάποιους επιτήδειους και να δίνουν συλλήβδην βεβαιώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από ορισμένους για εντελώς διαφορετικό σκοπό από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και αυτό που επιθυμούν όλα τα σωματεία κι εμείς έχουμε κάνει πλέον σημαία, είναι να παίξουν τα παιδιά μας μπάλα διορθώνοντας το λάθος στο οποίο μας οδήγησαν κάποιοι, ξεμπλοκάροντας την δυσλειτουργία με την ΕΠΟ. Αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε γι αυτό. Και φυσικά αυτό είναι που τρέμουν κάποιοι.Η άρση της τιμωρίας της ΕΠΣΘ! Τι δικαιολογία θα χουν μετά? Προς τι οι εκλογές? Για τον πόνο κάποιων πικραμένων ή γιατί κάποιοι χάσαν τον πλήρη έλεγχο της ΕΠΣΘ?

Υ.Γ. Από τα σωματεία που φέρονται να δώσαν χαρτί στον μεσάζοντα- διεκπαιρεωτή  και που είδαμε στον τύπο, τα 8 δεν πληρούν τις προυποθέσεις του καταστατικού για διαφόρους λόγους που θα αναλύσουμε, όταν προσκομίσουν σε μας ανάλογο αίτημα».