noodles volos banner

Το νέο δ.σ. του Συνδέσμου Προπονητών

  • Published in ΕΠΣΘ

Μετά τις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα 18 Απριλίου στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Καλλιακούδας, αντιπρόεδρος ο Στέλιος Μαλακασιώτης, νέος γεν. Γραμματέας είναι ο Άρης Γιαννούτσος και ταμίας ο Μιχάλης Βαγγόπουλος.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις, έφορος παιδικού ποδοσφαίρου-εκπρόσωπος στην ΕΠΣΘ: Καρρόπουλος Άγγελος, έφορος εκπαίδευσης σεμιναρίων-σχολών: Τσιαντάκης Νικόλαος, έφορος δημοσίων σχέσεων: Λίταινας Γεώργιος. Εκπρόσωπος στην Ο.Π.Π.Ε. εκλέχθηκε ο Γεράσιμος Σαρρής με αναπληρωματικό τον Τσουκάλη Ευάγγελο. Για την Ελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Σπυριδάκης Νίκος, Γκάγκας Χρήστος και Λύρας Κώστας.
Στην 1η συνεδρίαση την 20ή Απριλίου αποφασίστηκαν επίσης να οριστεί τριμελής Πειθαρχική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Ξηροφώτο Στέφανο, Κοκκινάκη Κυριάκο και Βλαχόπουλο Θανάση με αναπληρωματικούς τους Σταμπουλή Σταύρο, Γκάγκα Χρήστο, Μάνδαλο Αντώνη, ενώ η Κατερίνα Τσιρδάνη ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου-Δημοσίων Σχέσεων & λειτουργίας των γραφείων του Συνδέσμου. Υπεύθυνοι για τη δημιουργίας ομάδας ποδοσφαίρου του Συνδέσμου είναι οι Βαγγόπουλος Μιχάλης και Γιαννούτσος Αριστείδης.
Τέλος, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει επίσκεψη, γνωριμία και συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣΘ, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια για διοργάνωση σχολής UEFA A σε συνεργασία με την ΕΠΣΘ στο Βόλο.

Last modified onSaturday, 23 April 2016 10:05