noodles volos banner

Άξιζε καλύτερο σκορ ο Ηρακλής στο γήπεδο της Φιλιππούπολης

  • Published in ΕΠΣΘ

Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Ηρακλής Βόλου δεν χάλασε το πάρτυ των γηπεδούχων για την άνοδο. Ο Απόλλων κέρδισε 3-0 κάτω από αφόρητη ζέστη, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να έχει καλή παρουσία, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο όταν δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ.

Στο 5’ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Κυριάκος όταν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, στο 29’ ο Γιαννακόπουλος από αριστερά βρέθηκε απέναντι από τον Πολυμέρου και σούταρε με την ίδια κατάληξη. Στο 31’ ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. Η καλή φάση του Ηρακλή στο πρώτο μέρος έγινε στο 37': ο Νούσιας έκανε παράλληλη σέντρα και ο Τσελεπής πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά δίχως στόχο.
Στο 53’ δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μοράλες και ο Κυριάκος ψύχραιμος από την άσπρη βούλα, πέτυχε το δεύτερο τέρμα, δικό του και του Απόλλωνα, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Μετά το 2-0, η βολιώτικη ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες: με τον Τσουκάλη (πλασέ από πλάγια θέση άουτ), Ασλάνογλου (πλασέ άουτ από τη μικρή περιοχή με πεσμένο τον τερματοφύλακα), σουτ του Βουρδάκη από καλή θέση ελάχιστα άουτ, σουτ των Τζήμα και Μόσιου που για λίγο δεν βρήκαν στόχο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Παλάσκας.

Συνθέσεις:
Απόλλων Λάρισας: Κουρδής Τ., Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Παλάσκας, Κολοβός (46’ Κουβελάς), Νάστας (67’ Ιωαννίδης), Κυριάκος (75’ Κούρο), Σκούπρας.
Ηρακλής Βόλου: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς (55' λ.τρ. Ασλάνογλου), Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας (70’ Βουρδάκης), Γκάγκας, Τσελέπης (75' Τζήμας), Τσουκάλης, Μόσιος.

*** Στο άλλο ματς, ο Διαγόρας Σεβαστής συνέτριψε 4-0 τον ΑΟ Σελλάνων με χατ τρικ του Μίμη Μπενίσκου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική. Η τελευταία αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς κρίθηκαν τα εισιτήρια για την παραπάνω κατηγορία.

*** Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες από το ματς Απόλλων-Ηρακλής προέρχονται από την ιστοσελίδα athleticlarissa.gr