noodles volos banner

Εφαρμόζει άριστα το μοντέλο παίκτη-προπονητή ο Δ. Ζιώγας

  • Published in ΕΠΣΘ

Ο Δημήτρης Ζιώγας έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού είναι ένας από τους αρχισκόρερ των μικρών κατηγοριών, δηλαδή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, στο ενιαίο παλαιότερο τοπικό πρωτάθλημα Φθιώτιδας-Φωκίδας, στο τοπικό της Καρδίτσας, όπου άλλαξε οκτώ ομάδες, αλλά και σε Δ’ και Γ’ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε ό,τι αφορά τις εθνικές κατηγορίες στον Ανδρούτσο Γραβιάς, στον Φωκικό και στον Αστέρα Ιτέας, ενώ έπαιξε σε Βουλγαρία και Αλβανία.

Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα , αναλαμβάνοντας τη Σκιάθο. Δεχόμενος ωστόσο μία καλή οικονομικά πρόταση, για να γίνει παίκτης-προπονητής στη Δάφνη Λιβανατών, αποχώρησε από τους νησιώτες, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με την ομάδα της Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας να τον οδηγεί στην αναίρεση της απόφασης για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Πάντως ο Δημήτρης Ζιώγας είναι γεγονός ότι εφαρμόζει άριστα αυτό το μοντέλο παίκτη-προπονητή, καθώς από τη μία έχει πετύχει έντεκα γκολ σε 11 ματς, βοηθώντας τη Δάφνη να φτάσει τους 21 βαθμούς σε 17 ματς από τους τέσσερις που είχε, πριν πάει αυτός, από την άλλη δουλεύει με πολύ θετικά αποτελέσματα την επιθετική τακτική, έχοντας άλλους δύο συνεργάτες για τα υπόλοιπα κομμάτια της προπόνησης. Έτσι, έχει σημαντική συμβολή τόσο στην τεχνική καθοδήγηση όσο και αγωνιστικά, όντας παράλληλα και προπονητής μέσα στο γήπεδο με την ηγετική του παρουσία.

Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Ζιώγα είναι η πεντάδα από την 10η θέση που βρίσκεται τώρα (μαζί με τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου) και ο ίδιος θέλει να τη βοηθήσει σ’ αυτό, έχοντας προσφέρει μέχρι στιγμής τα μέγιστα στην ανάκαμψή της και στην προσπάθειά της να φτάσει ακόμη πιο ψηλά, και με τις δύο του ιδιότητες, τις οποίες συνδυάζει άψογα.

 

 

 

Last modified onThursday, 02 February 2017 13:44