Logo
Print this page

Το Κύπελλο Ήθους από την Ε.Π.Σ.Θ. στον ΑΣ Βόλος 2004

Με το Κύπελλο Ήθους από την ΕΠΣΘ τιμήθηκε στην εκδήλωση βράβευσης των ακαδημιών, που έγινε την Κυριακή (18/6) ο ΑΣ Βόλος 2004. Ο σύλλογος τη χρονιά που τελείωσε έκανε κάτι πρωτοποριακό, αφού συμμετείχε με την ακαδημία κοριτσιών του στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ακαδημιών της Τοπικής Ένωσης. Σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΣ Βόλος 2004 τονίζεται:

«Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η αγωνιστική περίοδος 2016-2017, για το πρωτάθλημα ακαδημιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, με την βράβευση των ομάδων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιου, του Δ.Σ. της Ένωσης, εκπροσώπων των ομάδων και πολλών μικρών αθλητών.

Η ακαδημία της ομάδας μας βραβεύτηκε από την Ε.Π.Σ.Θ με το ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ. Την απονομή του κυπέλλου στα κορίτσια της ομάδας έκανε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ.Θ για αυτή την τιμητική για το σύλλογο διάκριση.

Να σημειωθεί ότι η ακαδημία του συλλόγου ήταν η μοναδική (και η πρώτη αμιγώς γυναικεία στην ιστορία της ΕΠΣΘ) ακαδημία κοριτσιών που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ παίζοντας όλα τα παιχνίδια της απέναντι σε ομάδες αγοριών, αποκομίζοντας όμως σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]