noodles volos banner

Μπήκε ο νέος τάπητας στο γήπεδο της Πορταριάς

  • Published in ΕΠΣΘ

Την περασμένη Τρίτη (20/6) μπήκε ο νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Πορταριάς και το γήπεδο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τις 10 Ιουλίου, είτε για προετοιμασία ομάδων είτε με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Επίσης, τέλος Αυγούστου παραδίδεται το βοηθητικό του ΕΑΚ, καθώς έχουν γίνει όλες σχεδόν οι υπόλοιπες εργασίες και η κυριότερη που απομένει η τοποθέτηση του πλαστικού. Αυτό θα αποτελέσει μία σημαντική λύση για τις προπονήσεις των σωματείων και δε θα υπάρχουν πλέον τα προβλήματα παλαιότερων ετών.  

Στη Νεάπολη έγιναν ήδη κάποια βελτιωτικά έργα στην περίφραξη, στους πάγκους και τώρα σειρά έχουν τα αποδυτήρια. Στα μέσα της άλλης βδομάδας θα γίνει το ξήλωμα του αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια, κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο, θα γίνει και κάποιος καλλωπισμός στις κερκίδες (βάψιμο κτλ).

Ακόμη, τον Μάη του 2018 έχει δεσμευθεί ο Δήμος Βόλου ότι θα παραδοθεί και το Βασδέκειο με πλαστικό τάπητα, ενώ αντιολισθητικός τάπητας ανάλογος των γηπέδων στο Ελικοδρόμιο θα μπει και στο γήπεδο μπάσκετ του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου, που θα είναι έτσι πλήρες. 

1portaria