noodles volos banner

Ο Χριστόπουλος του Άθλου Αλμυρού στον Αστέρα Τρίπολης

  • Published in ΕΠΣΘ
Ο Ηλίας Χριστόπουλος υπογράφει στον Αστέρα Τρίπολης μαζί με τους κ.κ. Ανδρωνά και Ζέρβα και παράγοντες του πελοποννησιακού συλλόγου Ο Ηλίας Χριστόπουλος υπογράφει στον Αστέρα Τρίπολης μαζί με τους κ.κ. Ανδρωνά και Ζέρβα και παράγοντες του πελοποννησιακού συλλόγου

Στην ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης ανήκει από την Τετάρτη ο Ηλίας Χριστόπουλος του Άθλου Αλμυρού. Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε μαζί με τον προπονητή του στην ακαδημία του Άθλου, Μιχάλη Ανδρωνά, που τον είχε παίκτη από πέντε ετών, και τον πρόεδρο του αλμυριώτικου συλλόγου Μπάμπη Ζέρβα στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη την Τετάρτη και υπέγραψε στον Αστέρα.

Ο Χριστόπουλος είναι γεννημένος το 2003 και διακρίθηκε ιδιαίτερα τη σεζόν που τελείωσε με την ομάδα Παίδων της Μικτής της ΕΠΣΘ, της οποίας ήταν πρώτος σκόρερ. Στα παιχνίδια μάλιστα αυτά τον παρακολούθησαν άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης, όπως και στα μετέπειτα των περιφερειακών ομάδων, σχηματίζοντας πολύ καλές εντυπώσεις για τον 14χρονο αριστεροπόδαρο επιθετικό χαφ. Κατάλαβαν ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και κατέθεσαν πρόταση να τον πάρουν στην ακαδημία της ομάδας τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, που επίσης ήθελαν τον πιτσιρικά, αλλά αυτός και η οικογένειά του προτίμησαν τελικά τον Αστέρα για τον επιπρόσθετο λόγο ότι ο πατέρας του μικρού έχει καταγωγή από τον Πύργο και θα βρίσκεται σχετικά κοντά σε συγγενείς του. Οι προπονητές της πελοποννησιακής ομάδας πάντως πιστεύουν πολύ στον Χριστόπουλο και θα επενδύσουν πάνω του.

Οι κ.κ. Ζέρβας και Ανδρωνάς μάλιστα συζήτησαν και για το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων, που θα περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια είτε στον Αλμυρό είτε στην Τρίπολη.

Είναι εύλογο ότι σε περίπτωση πώλησης του Χριστόπουλου ο Άθλος θα επωφεληθεί οικονομικά στο μέλλον, έχοντας λαμβάνειν χρήματα από τα τροφεία.

11xristopoulos tripoli

2xristopoulos tripoli

 

Last modified onThursday, 27 July 2017 15:51