noodles volos banner

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις για Περικλή Λασκαράκη

  • Published in ΕΠΣΘ

Την τιμητική θέση του ταμία της ΕΠΟ κατέχει από χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, και γι’ αυτό τον λόγο συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Τοπική Ένωση, ο Πηλέας, η Αγία Άννα, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, ο Σ.Π.Π.Θ, ο Σ.Π.Π.Μ., ο Ιάσονας Άλλης Μεριάς και ο Βόλος 2004.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ:

«Το ΔΣ της ΕΠΣΘ με ιδιαίτερη χαρά αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον Πρόεδρο του, Περικλή Λασκαράκη, για την εκλογή του στην ΕΕ της ΕΠΟ και μάλιστα στην ιδιαιτέρως σημαντική θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας. Η εκλογή του αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναμφίβολα προσδίδει κύρος την ιστορική Ένωση μας. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η πορεία του στην ΕΠΟ θα είναι ανάλογη των ημερών του στην ΕΠΣΘ, πάντοτε με γνώμονα τα συμφέροντα της Ενώσεως και φυσικά του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Καλή δύναμη, Πρόεδρε!»

Τα Μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Η ανακοίνωση του Πηλέα:

«Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας συγχαίρει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ κύριο Περικλή Λασκαράκη για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της νέας Ε.Π.Ο και μάλιστα στη θέση του Ταμία και του εύχεται καλή σταδιοδρομία. Είναι τιμή για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ο πρόεδρος της να κατέχει αυτή την θέση στη νέα εποχή που ξεκίνησε σήμερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η ανακοίνωση της Αγίας Άννας:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. "Η Αγία Άννα" συγχαίρουν τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. κ.Λασκαράκη Περικλή για την εκλογή του στην εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Ο  και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του. Η επιλογή του  από τον νέο πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Γραμμένο Βαγγέλη για τη θέση του ταμία, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή μας».

Η ανακοίνωση του Διαγόρα Στεφανοβικείου:

«Ο Α.Ε.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Περικλή Λασκαράκη για την εκλογή του στην Ε.Ε. της ΕΠΟ στο πλευρό του κ. Βαγγέλη Γραμμένου. Η εκλογή του εκπροσώπου της ΕΠΣΘ αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας, ενώ πιστεύουμε ότι αυτή η Διοίκηση θα συμβάλλει στην ισονομία και δικαιοσύνη που σίγουρα έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας».

Η ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Θ:

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας (Βόλου) εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ένωσής μας για την εκλογή του στην νέα Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και ευελπιστούμε σε μια νέα εποχή των σχέσεων της Ποδοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας και των Ενώσεών της με την οργανωμένη διαιτησία,  προς όφελος του όμορφου αθλήματος που αγαπούμε και υπηρετούμε».

Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Τσιργούλας , Καθηγητής Διαιτησίας ΟΔΠΕ

Ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Καμινάρης

Η ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Μ.:

«Το Δ.Σ. του Σ.Π.Π. Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Λασκαράκη Περικλή για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου και μάλιστα στην ιδιαιτέρως σημαντική θέση του Ταμία της Ομοσπονδίας. Αποτελεί τιμή για το Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο η παρουσία του προέδρου της Ένωσης μας στο κέντρο αποφάσεων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για το καλό του Ελληνικού και του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι όλοι στο Δ.Σ. του συνδέσμου μας ότι θα είσαι αρωγός στις προτάσεις μας για την αναβάθμιση και την καθιέρωση του ρόλου του προπονητή.

Πρόεδρε, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου».

Η ανακοίνωση του Ιάσονα Άλλης Μεριάς:

«Το Δ.Σ. του Ιάσονα Άλλης Μεριάς συγχαίρει τον Περικλή Λασκαράκη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και για το γεγονός ότι ανέλαβε τα θέση του Ταμία». 

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Βόλος 2004:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004 συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, κ. Περικλή Λασκαράκη, για την εκλογή του στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του κ. Λασκαράκη με 48 ψήφους αποτελεί μεγάλη τιμή για το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο.

Είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία του στα διοικητικά της Ομοσπονδίας, στο πλευρό του νέου προέδρου της ΕΠΟ, θα συνδυαστεί με την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες το άθλημα.

Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο, στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Θ. κ. Περικλή Λασκαράκη, και στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ καλή δύναμη και μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία».

 

 

 

 

Last modified onSunday, 20 August 2017 00:56