noodles volos banner

Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ

Θησέας, Πρωτεσίλαος και Σκιάθος σημείωσαν μεγάλες σε έκταση νίκες για την 8η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ στα ματς της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο Θησέας επιβλήθηκε στο βοηθητικό του ΕΑΚ με 4-0 του Ηρακλή (20’ Κοτζαθανάσης πεν., 45’ Μίλτος, 47’ Βλάχος, 87’ Αντζούρης), αλλά το άσχημο ήταν ότι τραυματίστηκε ο γκολκήπερ Μπράνος στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου.

Με το ίδιο σκορ κέρδισε και η Σκιάθος την Αγία Παρασκευή, με τους Σαρρή, Χυσάι, Μαλάκο και Τάσσο να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Πρωτεσίλαος έφτασε με χατ-τρικ του Βαλωτή στο 5-1 με τον Παγασητικό. Συγκεκριμένα οι Κοπάνας στο 7’, Βαλωτής στο 20’, το 55’ και το 82’ με φάουλ, κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα και Θ. Κόρκος στο 52’ έβαλαν τα πέντε γκολ των Πτελεατών. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει στο 35' ο Λαρίσης σε 2-1. 

Στο αμφίρροπο Αίας-Σαρακηνός νικητές αναδείχθηκαν οι Σουρπιώτες με 2-1, προηγούμενοι δύο φορές με Χειλά στο 5’ και Μπιρτσάι στο 78’, ενώ ο Τσιουρής είχε ισοφαρίσει στο 31’ με κεφαλιά.

Σημαντικό διπλό για τον Πηλέα με 0-2 στη Γατζέα επί του Άνθιμου Γαζή. Στο 21’ με φοβερό σουτ στο παραθυράκι ο Τσελεπίδης και στο 60’ ο Σιαμέτης διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στη Β’ ΕΠΣΘ αναβλήθηκε το ματς Ηρακλής Α.Θ.-Απόλλων Καναλίων λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (οι φιλοξενούμενοι ειδοποιήθηκαν εγκαίρως και δεν πήγαν στο γήπεδο) , ενώ ντέρμπι μόνο ονομάτων αποδείχθηκε το Δήμητρα-Αστέρας 5-1, με τους Ευξεινουπολίτες να δείχνουν μία κλάση τουλάχιστον πάνω απ' όλες τις ομάδες του β' ομίλου της Β' ΕΠΣΘ φέτος. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΠΣΘ την Κυριακή (19/11):

Α’ ΕΠΣΘ

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΠΗΛΕΑΣ 0-2

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-0

ΑΙΑΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 2-1

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 5-1

ΘΗΣΕΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Β. 4-0

 

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

ΔΥΝΑΜΙΣ-Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ  4-0

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧ. 2-0

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ. αναβολή

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖ. 5-1

ΔΑΦΝΗ-ΕΡΜΗΣ 4-0

 *Η φωτογραφία από τον αγώνα Δάφνη-Ερμής είναι του Κώστα Κανούτα

Last modified onSunday, 19 November 2017 19:40