noodles volos banner

Έγινε ο αγώνας-γιορτή του Πυράσου με τους παλαιμάχους του

  • Published in ΕΠΣΘ

Εκπληρώθηκε ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα της πρώτης ομάδας του Πυράσου με τους παλαιμάχους του, που έγινε την Παρασκευή (29/12), καθώς συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

"Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας-γιορτή για τη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου. Η φετινή ομάδα αντιμετώπισε τους Παλαιμάχους του συλλόγου μας στο τελευταίο παιχνίδι του 2017, παρουσία αρκετών φιλάθλων, ενώ μαζεύτηκε ικανοποιητικό ποσό που θα δοθεί σε συνανθρώπους μας.

Εκτός από το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της αναμέτρησης, το σημαντικότερο ήταν ότι τωρινοί και παλαιοί ποδοσφαιριστές του Πυράσου βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και διασκέδασαν σε ένα ματς ιδιαίτερο που φιλοδοξούμε να καθιερωθεί ως θεσμός και αποτελεί μοναδική ευκαιρία να βρισκόμαστε όλοι μαζί. Διότι ο Πύρασος μάς ενώνει… Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τους Παλαιμάχους για τη μεγάλη ανταπόκριση και την επιτυχία της αναμέτρησης και όπως πάντα δηλώνει την αμέριστη στήριξη στην προσπάθειά τους.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4! Για τη φετινή ομάδα σκόραραν ο Ίμπρα δύο φορές και οι Γιοβάνης, Γάτος από μία, ενώ για τους Παλαίμαχους οι Τζουμερκιώτης, Αρσένος, Δανόπουλος και Αναγνώστου με πέναλτι.

Μετά το ματς, οι Παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά… στο ουζερί το Γιούσουρι".