noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από το ματς Άνθιμος Γαζής-Σαρακηνός Φάση από το ματς Άνθιμος Γαζής-Σαρακηνός

Μετά τον θρίαμβο επί του Θησέα, ο Διαγόρας λίγο έλειψε να πέσει θύμα μίας τεράστιας έκπληξης από τον Πηλέα, τον οποίον νίκησε με 1-0 με πέναλτι του Κουβελά στο 54’. Για την υπόδειξη της Βέργου διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι ισχυριζόμενοι ότι δεν υπήρχε.

Ο Πύρασος με αυτογκόλ του Πλαβού στο 20’ πήρε το διπλό στη Σούρπη με 0-1 κόντρα στο τοπικό Αίαντα, ενώ η Σκιάθος επιβλήθηκε με 2-1 του Παγασητικού με δύο γκολ του Φιλιππούλη στο 12’ και το 60’ (το δεύτερο με πέναλτι), ενώ μείωσε στο 90’ ο Καραγιώργος.

Διπλά του Πρωτεσιλάου και του Σαρακηνού είχαμε στα πρωινά ματς της Κυριακής για την 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Πρωτεσίλαος, ενώ έχανε από το 18’ στο Βασδέκειο με 1-0 από τον Ηρακλή με γκολ του Γεωργουλάκου, ανέτρεψε στην επανάληψη το σκορ και επικράτησε με 1-2. Στο 56’ ο Παπαδόπουλος κατέβασε ωραία με το στήθος την μπάλα μετά από μακρινή μπαλιά του Βαλωτή και τελείωσε τη φάση επιτυχώς για το 1-1, ενώ στο 86’ ο Βαλωτής από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστή και σε χρυσό σκόρερ για τους Πτελεάτες, αφού με πλασέ έγραψε το τελικό 1-2.

Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, που χρησιμοποίησε ως έδρα ο Άνθιμος Γαζής,  ο Σαρακηνός νίκησε τους πολύ αξιόμαχους Πηλιορείτες με 0-2, με τα δύο τέρματα να έρχονται στο τέλος της συνάντησης και συγκεκριμένα στο 79’ και το 89’ με κεφαλιές των Καλαμάτα και Κοντοβά μετά από κόρνερ και φάoυλ του Θάνου.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο πρωινό ματς Δύναμις-Αγία Άννα για την 13η αγωνιστική του α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 0-2 χάρη σε τέρματα των Κωτούλα στο 5’ και Αντωνίου στο 65’.

Ο Τοξότης με δύο γκολ του Λ. Δενελάβα στο 75’ και το 80’ νίκησε τον Ιάσονα στην Άλλη Μεριά με 0-2, ενώ η Μακρινίτσα έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε με το διπλό με 0-3 από την Αργαλαστή με αντίπαλο τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου (30’ Αδαμάκος, 60’ Ντίτσιος, 63’ Πουρνάρας). Σε ό,τι αφορά το ματς Ελευθεριακός-Εθνικός ο τυπικά γηπεδούχος νίκησε με 2-0.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των ματς της ΕΠΣΘ της Κυριακής σε Α’ ΕΠΣΘ και α’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ (όλοι οι αγώνες του β’ ομίλου έγιναν το Σάββατο):

Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής Β.- Πρωτεσίλαος 1-2

Άνθιμος Γαζής- Σαρακηνός 0-2

Σκιάθος- Παγασητικός 2-1

Αίας- Πύρασος 0-1

Διαγόρας- Πηλέας 1-0

Β’ ΕΠΣΘ

Δύναμις- Αγ. Άννα 0-2

Ιάσων Α.Μ.- Τοξότης 0-2

Ελευθεριακός- Εθνικός 2-0

Κένταυρος Ν.Π.- Μακρινίτσα 0-3

Ρεπό: ΑΕ 2002

 

Last modified onSunday, 04 February 2018 20:06