noodles volos banner

Δημιουργία Λέσχης Παλαιμάχων από τον Μαγνησιακό

  • Published in ΕΠΣΘ

Στο πλαίσιο της γενικότερης οργάνωσης που εδώ και καιρό έχει δρομολογήσει ο Αθλητικός Οργανισμός του Μαγνησιακού, η καινούργια Διοίκηση δεν ξεχνά τις “ρίζες” του Συλλόγου και γι’ αυτό το λόγο προχωρά στην ίδρυση της Λέσχης Παλαιμάχων. “Ομάδα χωρίς ιστορία δεν έχει μέλλον” είναι το βασικό αξίωμα των διοικούντων, που πλέον θέτουν σε εφαρμογή το σχεδιασμό τους και στον τομέα ενεργοποίησης των παλαιμάχων.

Σε πρώτη φάση οι παλαίμαχοι του Μαγνησιακού είναι επίσημοι προσκεκλημένοι στην κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στο “Σουϊπας Palace”, όπου θα τιμηθούν.

Επιπλέον εντός των προσεχών ημερών, θα έχουν δικό τους χώρο να στεγαστούν κι αυτός θα είναι προσφορά της νέας Διοίκησης. Οι πρώτες επαφές, σχετικά, έχουν γίνει ήδη, μέσω της συνάντησης των παλαιμάχων που αγωνίζονται στα 5Χ5 του Συλλόγου, σε εβδομαδιαία βάση.  

“Ασχολούμαστε με τους παλαίμαχους, διότι Σύλλογος χωρίς ιστορία δεν έχει μέλλον. Τιμούμε όσους πάλεψαν και “μάτωσαν” για το Σωματείου που εμείς εκπροσωπούμε σήμερα. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, όμως  η ιστορία κάθε Συλλόγου μένει για πάντα.  Η επιθυμία μου ως πρόεδρος του Μαγνησιακού να ιδρύσω Λέσχη Παλαιμάχων πραγματοποιείται και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”, δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του Μαγνησιακού, Κωνσταντίνος Γκουγκουλιάς.

Παράλληλα η διοίκηση καλεί όλους τους παλαίμαχους να παραβρεθούν στο σαββατιάτικο (17/2) χορό,  ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία γενικότερα ή ειδικότερα με την εγγραφή στη λέσχη Παλαιμάχων, μπορούν επικοινωνούν καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου και στο τηλέφωνο 2421036230