Logo
Print this page

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Άνθιμος Γαζής-Πύρασος Φάση από το ματς Άνθιμος Γαζής-Πύρασος

Ο Θησέας χρειάστηκε το 93ο λεπτό, προκειμένου να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Πηλέα, που λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Το παιχνίδι στο βοηθητικό του ΕΑΚ έληξε με 2-1 υπέρ της πρωτοπόρου ομάδας της Αγριάς. Ο Αραμπατζής με πέναλτι στο 23’ που δόθηκε μετά από χέρι του Μπαντή άνοιξε το σκορ, ενώ ισοφάρισε με πλασέ σε κόντρα επίθεση ο Μπραχιμάι στο 59’. Τελικά ο Οικονόμου με απευθείας φάουλ έκανε το 2-1 και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Λίγα δευτερόλεπτα πριν οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ στον χώρο του κέντρου στον Μπραχιμάι, που ο διαιτητής Χαλβατζάκος δεν έδωσε και όπως ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι, παραδέχτηκε μετά τη λήξη ότι δεν πήρε τη σωστή απόφαση και πως κακώς θεώρησε ότι ο Μπραχιμάι έκανε θέατρο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Πηλέα λένε ότι δεν ο διαιτητής είχε κανένα δόλο και πως η παραδοχή του τον τιμά.

Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος του Σαρακηνού και τον νίκησε με 2-0 στο Στεφανοβίκειο χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Καναβός στο 35’ και Πάσχος στο 66’. Έτσι παρέμεινε στη 2η θέση στο μείον έξι από τον Θησέα. 

Έκπληξη έγινε στη Σούρπη, εκεί που ο Αίας έχανε τις ευκαιρίες και η Αγία Παρασκευή σκόραρε δύο γκολ, φεύγοντας με το διπλό με σκορ 0-2, κάνοντας μεγάλο βήμα παραμονής. Στο 17’ ο Κατσαβριάς με σουτ, στο 31’ ο Ξηροκώστας με κεφαλιά και στο 47’ ο Χειλάς σε τετ-α-τετ είχαν δοκάρια για τους γηπεδούχους, αλλά η Αγία Παρασκευή ήταν αυτή που βρήκε δύο φορές τον δρόμο για τα δίχτυα με σουτ στο παραθυράκι του Καραγιάννη στο 45’ και με τον Τρίμμη στο 88’. Ο Αίας δεν είχε στη διάθεσή του τον Θανάση Κωστούλα, που ήταν στο φιλικό του Πανθεσσαλικού, για να βραβευτεί. 

Εύκολο έργο είχε ο Πύρασος στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, αφού νίκησε με 0-7 τον ουραγό Άνθιμο Γαζή, που λίγο μετά το μισάωρο συνέχισε με δέκα παίκτες, αφού τραυματίστηκε ο Αντζούρης και δεν υπήρχε η δυνατότητα αλλαγής. Μέχρι τότε είχαν μπει ήδη τρία γκολ από τον Πύρασο, που στο πρώτο 25λεπτο προηγήθηκε με 0-3 χάρη σε γκολ του Σαμαρά μετά από ομαδικό συνδυασμό και δύο τέρματα του Ζαχαράκη με απευθείας φάουλ και σουτ. Στο δεύτερο μέρος Σιώμος στο 57’ με προβολή, Τσάκαλος στο 73’ με ατομική προσπάθεια και ισχυρό σουτ, Ίμπρα στο 76’ με πλασέ σε κενή εστία και Ζαχαράκης στο 78’ μετά από μακρινό σουτ στη δεξιά γωνία του Γκούρη διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Μετά το 0-7 ο προπονητής του Πυράσου Στέλιος Αρσένος έστειλε τον Ζαχαράκη στ’ αποδυτήρια, για να παίξουν οι δύο ομάδες δέκα εναντίον δέκα, ενώ γενικότερα ο 39χρονος τεχνικός έδωσε πολλές ευκαιρίες στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες.

Ο Ηρακλής πήρε σημαντικό διπλό με 0-1 κόντρα στον Μαγνησιακό στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του. Χρυσός σκόρερ ο Ασλάνογλου στο 47’ με πλασέ μετά από κάθετη του Πετρόπουλου. Ο Μαγνησιακός είχε πολλές ελλείψεις.

 Η Β’ ΕΠΣΘ

Στο πρωινό ματς του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ Δύναμις και Ένωση Λεχωνίων Νηλέα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 (56' Πλόχα - 25' Φιλίππου).

Για τον δεύτερο όμιλο η Αγχίαλος κέρδισε τις Μικροθήβες με 2-0 (21' Τσαντόπουλος, 90' Δράγνης). Επίσης, η πρωτοπόρος Δήμητρα αύξησε τη διαφορά από τους Μυρμηδόνες στους έντεκα βαθμούς, αφού επιβλήθηκε στο γήπεδό της ως φιλοξενούμενη με 0-5 του Άθλου, με τον οποίον έχουν κοινή έδρα (21' Κακλιάς, 50', 55' Κωστούλας, 70' Γκαρνίδης, 90' Αραπίτσας). 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (15/4):

Α’ ΕΠΣΘ

Άνθιμος Γαζής-Πύρασος 0-7

Μαγνησιακός-Ηρακλής Β. 0-1

Θησέας-Πηλέας 2-1

Διαγόρας Στεφ.-Σαρακηνός 2-0

Αίας-Αγ. Παρασκευή 0-2

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Δύναμις-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 1-1

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Αγχίαλος-Μικροθήβες 2-0

Άθλος-Δήμητρα 0-5

 

Last modified onMonday, 16 April 2018 11:04
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]