noodles volos banner

Νίκη για τους Νέους, ισοπαλία οι Παίδες

Οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ σήμερα σε αναμνηστική φωτογραφία Οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ σήμερα σε αναμνηστική φωτογραφία

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ στα σημερινά παιχνίδια που έδωσαν στο ενωσιακό κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στη Νέα Έφεσσο Κατερίνης, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων 2014-2015. Πρώτα χρονικά έπαιξαν οι Παίδες που ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Σκόρερ για τη μαγνησιώτικη ομάδα ο Τσελεπίδης στο 15ο λεπτό και για τγν ΕΠΣΠ ο Αθ. Κατσάρας στο 55' με χτύπημα φάουλ. Οι Παίδες αγωνίστηκαν με τερματοφύλακα τον Τσιτσιρίγκο, στην άμυνα δεξιά τον Δάρα κι αριστερά τον Θεοδωρόπουλο με στόπερ τους Κλώθο, Μπριμπίλη. Ανασταλτικός χαφ ο Χατζόγλου, πιο μπροστά οι Λιάτσικος, Κανελάκης, σε επιτελικό ρόλο ο Μπάλας και επιθετικό δίδυμο οι Φουρκιώτης, Τσελεπίδης.

Στο ματς των Νέων, η ΕΠΣΘ επιβλήθηκε 3-1 της ΕΠΣΠ. Το 0-1 ο Τζοβάρας στο 23', η ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα από τον Ανδρικόπουλο, το 1-2 ξανά από τον Τζοβάρα στο 55' με πέναλτι και το τελικό 1-3 στο 82' από τον Λιάκο.

ΠΑΙΔΕΣ
ΕΠΣ Πιερίας:
Αλεξιάδης, Κατσάρας Σ, Πατζιάλας (75' Καρανάτσιος), Χαλκίδης, Γκοτζαμανίδης, Σαράφογλου, Κουκουνάρας, Κατσάρας Αθ, Χριστοδούλου (46' Τουλίκας), Οικονομίκος, Ιωαννίδης (65' Ακρίβος).
ΕΠΣΘ: Τσιτσιρίγκος, Δαρής, Θεοδωρόπουλος, Κλώθος, Μπιρμπίλης (65' Κρανιάς), Χατζόγλου, Λιάτσικος (80' Δημόπουλος), Κανελάκης (58' Νιαώτης), Φουρκιώτης, Μπάλας, Τσελεπίδης.

ΝΕΟΙ:
ΕΠΣ Πιερίας: Καλαϊτζίδης Απ. Βούλγαρης, Μπιτσάνης, Μήτρας, Στούμπος, Μιχαηλίδης, Φωκαϊδης (55' Σαχπαζώφ), Καλαϊτζίδης Νικ (46' Καραθάνος), Ανδρικόπουλος, Ρουμπιές, Λαδένης (46' Κατσαμάγκας).
ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Αλπάκης, Κρανιάς, Κόκκαλης, Καραμήτρος, Μπουρτζήςς, Τσάμης, Σαμαράς (81' Μπαλαμώτης), Παπακώστας, Μωυσίδης (46' Λιάκος), Σαλαμούρας, Τζοβάρας (88' Μασούρας).

 

tselepidis

O Δημήτρης Τσελεπίδης ήταν ο σκόρερ σήμερα για τη μικτή Παίδων

Last modified onWednesday, 22 October 2014 20:10