noodles volos banner

Εξάρα οι παίδες της ΕΠΣΘ, ισοπαλία στο 90’ για τους νέους

 

Κάτω από κακές καιρικές συνθήκες στο Ενωσιακό γήπεδο της Φωκίδας, που βρίσκεται στην Άμφισσα, οι ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας αναμετρήθηκαν για την 4η αγωνιστική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μ’ αυτές της Φωκίδας.

Οι παίδες ήταν ασυγκράτητοι και επικράτησαν με 0-6, ενώ οι Νέοι τα βάζουν με την τύχη τους, καθώς έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ δέχτηκαν ένα γκολ που το έβαλε… ο αέρας, αλλά τελικά αισθάνονται και ευχαριστημένοι που ισοφάρισαν στο 90’ και έσωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας, που τουλάχιστον δικαιούνταν. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια πάντως για τους Νέους μετά από τρεις νίκες, αλλά εξακολουθούν να είναι πρώτοι με δέκα βαθμούς έναντι 9 της ΕΠΣ Καρδίτσας. 

Παίδες ΕΠΣ Φωκίδας-Παίδες ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-6

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς των παίδων. Στο 5’ Χριστόπουλος, που πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Καλόγηρου, με προβολή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 12’ ο Ματθαίου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Στο 30’ πάλι ο Χριστόπουλος με σέντρα-σουτ έκανε το 0-3, ενώ στο 38’ ο Δήμος ήταν αυτός που με σουτ από πλάγια θέση επέτρεψε στην ομάδα του να πάει στην ανάπαυα με διαφορά τεσσάρων τερμάτων.

Στο δεύτερο μέρος επιτεύχθηκαν και άλλα δύο γκολ για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου, στο 62’ με τον Χριστόπουλο, που έφτασε στο χατ-τρικ, και στο 72’ με τον Ματθαίου, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΠΑΙΔΕΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κόκκαλης, Γκόριας, Μαλαμούλης, Παπασακελλαρίου, Κωστόπουλος, Καλόγηρος, Χριστόπουλος, Ματθαίου, Δήμος

Αλλαγές μπήκαν οι: Τόγιας, Κουτσιμπάνας, Μπουμπούκης, Τσιτσικλής, Παπαδήμος

Νέοι ΕΠΣ Φωκίδας-Νέοι ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1

Όσκαρ ατυχίας για τους Νέους της ΕΠΣΘ στην Άμφισσα. Ο τρομερός αέρας που επικρατούσε ήταν η αιτία που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 65’, αλλά έστω και στο 90’  με προσωπική ενέργεια και σουτ του Δημόπουλου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μη χάσουν, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1.

ΝΕΟΙ: Τσιτσιρίκος, Χαντζόγλου (46’ Μπόλκας), Κλώθος, Βεργοζήσης, Θεοδωρόπουλος, Λιάτσικος, Κόφφας, Θεοδώρου (75’ Κούκιος), Δημόπουλος, Μπάλας (10’ λ. τρ. Μπόλης), Φουρκιώτης

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ Φωκίδας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-6

ΕΠΣ Φθιώτιδας - ΕΠΣ Καρδίτσας 0-2

ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Βοιωτίας (Αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών)

Ρεπό: ΕΠΣ Εύβοιας Παίδων

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ Φωκίδας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1

ΕΠΣ Φθιώτιδας - ΕΠΣ Καρδίτσας 0-2

ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Βοιωτίας (Αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών)

Ρεπό: ΕΠΣ Εύβοιας Νέων

 Η επόμενη (5η) αγωνιστική (21/12):

ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Βοιωτίας

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Φωκίδας

ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ρεπό: ΕΠΣ Ευρυτανίας

Last modified onWednesday, 30 November 2016 23:27