noodles volos banner

Παρουσιάστηκαν από τη Βερόνα Χριστοδουλόπουλος και Ταχτσίδης

Γεμάτοι αισιοδοξία και με υποσχέσεις για σκληρή δουλειά, παρουσιάστηκαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Παναγιώτης Ταχτσίδης από την Ελλάς Βερόνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε από την Μπολόνια, αναφέρθηκε στις σχέσεις της νέας του ομάδας με την πατρίδα του, ενώ μίλησε και για την ευθύνη που έχει έπειτα από την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου. Από την μεριά του, ο 23χρονος μέσος, που επιστρέφει στην ομάδα της Βερόνα, διάλεξε και πάλι το νούμερο «77», το οποίο του ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη θητεία του σε Κατάνια και Τορίνο.

«Συμμετέχω στις προπονήσεις μόνο στις τελευταίες μέρες, δουλεύουμε σκληρά αλλά είμαι χαρούμενος για το ότι φοράω την φανέλα της Ελλάς. Ελπίζω σε μια όμορφη σεζόν. Έχω μάθει την ιστορία της ομάδας, που σχετίζεται και με την πατρίδα μου και για εμένα είναι τιμή να παίζω σε μια ομάδα που την λένε “Ελλάς”, πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη. Όταν πέρσι έπαιξα αντίπαλος με την Βερόνα, είδα μια ομάδα που έχει πολύ όμορφη εικόνα στο γήπεδο. Η Ελλάς έπαιζε όμορφα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να έρθω εδώ, ελπίζοντας πως θα έχω μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα και ο προπονητής έδειξαν πως με ήθελαν πολύ. Έδωσαν χρήματα για εμένα στην Μπολόνια και αυτό σημαίνει πολλά», είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος.

«Η ομάδα μου είχε δώσει πολλά, πράγματα που δεν βρήκα ποτέ σε άλλη ομάδα. Διάλεξα το νούμερο “77”, το οποίο φορούσα και παλιά εδώ. Πρώτα είναι η ομάδα και μετά θα σκεφτώ το που θα παίξω εγώ. Πρέπει να δουλέψω πολύ και στη συνέχεια να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στην Κατάνια ήμασταν άτυχοι, υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί. Όταν είσαι τελευταίος στην βαθμολογία, δεν είναι ποτέ εύκολο να διαχειριστείς την κατάσταση. Στην Τορίνο τα πράγματα ήταν καλά, δούλεψα και περίμενα την ευκαιρία μου, ήταν δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων ο Ταχτσίδης.

sportfm.gr

Last modified onFriday, 01 August 2014 18:29