noodles volos banner

Δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτι ο Λάμπαρντ

Η πληροφορία που «έσκασε» χθες σαν «βόμβα» σχετικά με τον δανεισμό του Φρανκ Λάμπαρντ στη Σίτι επιβεβαιώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη, καθώς ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πως ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι θα βρίσκεται στο Μάντσεστερ μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο διεθνής Άγγλος υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο στο MLS με την Νιου Γιορκ Σίτι, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους «Πολίτες» για την παραχώρηση του παίκτη, καθώς το δικό της πρωτάθλημα ξεκινά πολύ αργότερα (σ.σ. μέσα στον Μάρτιο). «Όπως ξέρετε ο Φρανκ υπέγραψε στη Νέα Υόρκη και θα είναι εδώ από τον Ιανουάριο. Από την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι στην ομάδα μας και θα μείνει έως τον Ιανουάριο. Θα διεκδικήσει μια θέση σε εμάς καθώς ξέρει πως έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες στη θέση του. Είναι ένας ακόμα παίκτης για εμάς. Έχουμε πολλά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων του Champions League κι έτσι θα είναι σημαντικό να τον έχουμε στην ομάδα» τόνισε ο τεχνικός της Σίτι.

Ο Λάμπαρντ, μετά από 13 χρόνια στην Τσέλσι (με ρεκόρ σκοραρίσματος σε όλες τις διοργανώσεις τα 211 γκολ), θέλει να αποφύγει τη συνάντηση με την πρώην ομάδα του, με την κλήρωση του αγγλικού πρωταθλήματος να φέρνει αντιμέτωπες την Σίτι με τους «μπλε» στις 21 Σεπτεμβρίου στο «Etihad». «Θα μιλήσω μαζί του, αλλά είναι παίκτης της Σίτι και θα παίζει κάθε φορά που χρειάζεται», σημείωσε ο Πελεγκρίνι.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί της Τσέλσι συνηθίζουν στην ιδέα πως θα δουν μια «σημαία» της ομάδας τους με τη φανέλα μιας... μισητής αντιπάλου. Κι έτσι, μετά τις ακραίες αντιδράσεις (υβριστικά μηνύματα, κάψιμο εμφανίσεων κλπ) η πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών των «μπλε», Τριζία Φιορελίνο ξεκαθαρίζει: «Θα είναι περίεργο να τον δούμε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν θα τον μισήσουμε κιόλας. Πάντα υπάρχουν κάνα δυό ηλίθιοι, αλλά η πλειοψηφία των οπαδών δεν είναι εναντίον του».

sentragoal.gr