noodles volos banner

Ήττα στον ημιτελικό για την ομάδα της 111 Π.Μ.

Η ομάδα της 111 Πτέρυγας Μάχης ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της 110 Π.Μ. χθες στη Γιάννουλη στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Αεροπορίας. Με την ομάδα της 111 Π.Μ., συμμετείχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο τοπικό της Μαγνησίας: ο Σούδης του Θησέα, ο Δανόπουλος του Πυράσου, ο Παπανίκος των Μικροθηβών, ο Θεοδοσιάδης του Άρη Μελισσατίκων, ο Καψάλης της Αγίας Παρασκευής, οι Νικολάου, Ξυνός του Άθλου, ενώ τερματοφύλακας ήταν ο πρώην γκολκίπερ του Διμηνίου και νυν προπονητής, Παναγιώτης Κόκκορης. Καθήκοντα κόουτς εκτέλεσε ο Κώστας Αναστασίου. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του larisagoal(απ' όπου προέρχεται και η φωτογραφία), "η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική της αγωνιστική παρουσία ήταν η 111 Π.Μ. και ειδικά με την εμφάνιση της επανάληψης αλλά έπεσε… πάνω σε έναν εξαιρετικό Γιάννη Τζικόπουλο ο οποίος όποτε χρειάσθηκε επενέβη σωτήρια". Tα γκολ στο 21' ο Γούτος και στο 85' ο Κατσιούλης για τους νικητές, οριζόντιο δοκάρι με τον Δανόπουλο στο 40' και μείωση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κατσανάκη για τους ηττημένους.

110 Π.Μ.:
Τζικόπουλος, Τσίρκας (90΄Μητροδήμος), Μανάκας, Γούτος Β., Εμμανουήλ, Ευθυμιάδης (77′ Αρβανίτης), Γούτος Ν. (77′ Κατσιούλης), Λιάπης, Τριανταφύλλου, Κουτσουκέρας, Μπακόλας (61′ Κοιλούκος).
111 Π.Μ.: Κόκκορης, Σούδης, Δανόπουλος, Τζανετάκος, Τσάκαλος (58′ Κατσανάκης), Θεοδοσιάδης, Νικολάου, Καψάλης, Ξυνός, Παπανίκος, Φλώρος.