noodles volos banner

Ναουμίδης στην άμυνα και Μαλάκος στην επίθεση για τον Ρήγα

Ο Γιώργος Ναουμίδης μαζί με την Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων του Ρήγα Φεραίου  Δήμητρα Ντόντου Ο Γιώργος Ναουμίδης μαζί με την Υπεύθ. Δημοσίων Σχέσεων του Ρήγα Φεραίου Δήμητρα Ντόντου

Την απόκτηση δύο παικτών που προορίζονται για το βασικό σχήμα τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος. Πρόκειται για τον Βολιώτη αμυντικό Γιώργο Ναουμίδη που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στη Χαλκίδα και τον Λαρισαίο επιθετικό Ζήση Μαλάκο, ο οποίος τέθηκε αντίπαλος του Ρήγα πέρυσι με τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Δωτιέα Αγιάς, Αργυροπούλι και Αμυγδαλέα.

Οι δύο ανακοινώσεις όπως είναι στο asrigasferaios.blogspot.gr: "Θέση στην επίθεση του ΑΣ Ρήγα Φεραίου παίρνει από σήμερα ο Ζήσης Μαλάκος. Ο Λαρισαίος σέντερ-φορ είναι η νέα μεταγραφή του συλλόγου μας, επιλέγοντας την ομάδα μας, ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο μετά την πολύ πετυχημένη σε προσωπικό επίπεδο περσινή σεζόν με την ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας (22 συμμ. και 5 γκολ). Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Δωτιέα Αγιάς και Φαρκαδώνα. 

Πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή της ομάδας μας από σήμερα ο Γιώργος Ναουμίδης. Ο υψηλόσωμος παίκτης μπορείς να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και σαν στόπερ, ενώ μπορεί να καλύψει και με επιτυχία την θέση του αριστερού μπακ. Έτσι αναμένεται να να δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του κ.Μπακάλη Λάκη, συνεχίζοντας να αγωνίζεται στην Γ' Εθνική μετά την πολύ πετυχημένη σεζόν που είχε πέρσι με την ομάδα της Χαλκίδας (26 συμμ. και 3 γκολ)".

Έτσι, ο Ρήγας Φεραίος έχει ανακοινώσει πλέον 6 μεταγραφές (τον τερματοφύλακα Βλαχόπουλο, τον μέσο Τσίπη, τον επιθετικό Κεμάλλι, τον επιθετικό Γκάμπα, τον επιθετικό Μαλάκο και τον αμυντικό/μέσο Ναουμίδη), ενώ η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες...

Last modified onThursday, 31 July 2014 09:41