noodles volos banner

Φιλική νίκη στο 90' για τον Πύρασο

Φιλική νίκη για τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο, αφού κέρδισε τον Ρήγα Φεραίο σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη κέρδισε με 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 90’ με τον Τσουρέλη. Οκτώ λεπτά νωρίτερα ο Ρήγας Φεραίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με γκολ του Κώστα Τσιουρέλη στο 90ό λεπτό, ο Πύρασος πήρε ...άτυπη ρεβάνς για την ήττα προ ολίγων ημερών στο πρώτο φιλικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που εκπροσωπούν τη Μαγνησία στη Γ' Εθνική τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη είχε καλύτερες στιγμές με τον Κοτζαθανάση στο 25', με τον Βαγγελάκο στο 35', με τον Π. Κοντοβά στο αμέσως επόμενο λεπτό, τον Σπύρο Γκάγκα, ενώ ο Ρήγας Φεραίος με σουτ του Μιχολίτση στο 13', Μπίκα στο 61', ενώ στο 82' φάουλ του Κεμάλλι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις: 
Πύρασος: Στούκας (30' Χαλάτσης-60' Βαν ντε Γουίχε), Σπ. Γκάγκας, Γ. Κοντοβάς, Βαγγελάκος, Λ. Γκάγκας, Στεφανής (30' Κίτσος), Μαλακασιώτης, Κοτζαθανάσης, Γκίκα, Π. Κοντοβάς, Δαμάσκος. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Αναστασίου, Σφάκας, Μακανίκας, Σιδηρόπουλος, Μυργιώτης, Τσιουρέλης.
Ρήγας Φεραίος: Τσουμπέκος, Γουτούλης (69' Χατζηαθανασίου), Σπαθής (85' Ρηγίνος), Γούτσιος (89' Γαλογάυρος), Βουραζέρης, Αλεξίου (46' Χατζής-80' Γάρος), Ναουμίδης (70' Μπακάλης), Ζατσάι, (72 Ζενούνι), Μιχολίτσης (72' Κεμάλλι), Μπίκας (72' Κρεββατάς), Μαλάκος (72' Τσίπη).

Last modified onSunday, 31 August 2014 22:23