noodles volos banner

Ενίσχυση με Φερνάντες για τον Άρη

Και με τη… βούλα στο ρόστερ του Άρη ο Βάσκο Φερνάντες, πρώην παίκτης του Πλατανιά, που αποκτήθηκε με… πλάνο Σούπερ Λίγκας (για τρία χρόνια). «Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε στα πρώτα του λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΣ ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βάσκο Ερκουλάνο Σαλγάδο Ντα Κούνα Μάγκο Φερνάντες. Ο 27χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία και υπέγραψε για τρία χρόνια με την ομάδα μας». 
Who is who 
Ο Βάσκο Φερνάντες γεννήθηκε στις 12/11/1986 στην πόλη στο Ολάιο της Πορτογαλίας, έχει ύψος 1,83 και βάρος 78 κιλά. Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από την Ολανένσε. Στην πορτογαλική ομάδα παρέμεινε μέχρι το 2008, ενώ ενδιάμεσα είχε παραχωρηθεί με υποσχετική σε Μπορντό και Σαλαμάνκα. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στη Λεϊσόες, στην οποία παρέμεινε δύο σεζόν. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν το Βίγκο. 
Με τη φανέλα της Θέλτα κατέγραψε 28 συμμετοχές (2009-’10). Ακολούθησαν η ισπανική Έλτσε (2010-’11) και οι πορτογαλικές Μπέιρα Μαρ και Ολανένσε. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Πλατανιά. Με την ομάδα των Χανίων το «κοντέρ» του κατέγραψε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague. 
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-20 και U-21 της Πορτογαλίας. 
«Τον καλύτερό μου εαυτό για αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο» 
Ο Βάσκο Φερνάντες δήλωσε στο σάιτ των Θεσσαλονικέων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΡΗ, που είναι μια μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο και τον εκπληκτικό κόσμο του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»