noodles volos banner

Ήττα με παράπονα για τη διαιτησία από τον Πύρασο

Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Γκίκα του Πυράσου (πηγή ΦΣ Κοζάνη) Φάση από τη σημερινή αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Γκίκα του Πυράσου (πηγή ΦΣ Κοζάνη)

 

Άδικη ήττα για τον Πύρασο στην Κοζάνη. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς βρέθηκε να χάνει 2-0 πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, όμως ανασυντάχθηκε, μείωσε κι έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση, έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Θεοδωρόπουλου και των βοηθών του.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετρ με τον Χαλάτση, τον ξεπέρασε κι έγραψε το 1-0 και πριν συνέλθουν οι “κυανόλευκοι”, ο Τσικόπουλος από κοντά έγραψε το 2-0 στο 7ο λεπτό. Οι παίκτες του Πυράσου διαμαρτυρήθηκαν και στις δύο φάσεις για παράβαση. Στο πρώτο γκολ, για οφσάιντ του σκόρερ και στο δεύτερο για χέρι του σκόρερ μετά την απόκρουση του Χαλάτση και πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-1 σημειώθηκε στο 35' όταν από σέντρα του Γ. Κοντοβά, ο Σπύρος Γκάγκας με κεφαλιά σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Γκίκα, με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ, έστειλε την μπάλα άουτ από κοντινή αλλά πλάγια θέση. Στην επανάληψη, ο Πύρασος πίεσε και ήταν απόλυτος κυρίαρχος, χωρίς να κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση. Στο 70' ο Π. Κοντοβάς ανατράπηκε αλλά δεν δόθηκε πέναλτι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, ενώ διπλή μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 76': ο Αναστασίου σούταρε από κοντά, ο Βίδρας απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα έφτασε στον Δαμάσκο που έκανε νέο δυνατό σουτ από πολύ κοντά κι αυτή τη φορά η μπάλα βρήκε τον Κάλφα που έκανε προβολή, το δοκάρι, και πέρασε κόρνερ.

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη αλλά έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμολογικό κέρδος στην πρώτη της φετινή έξοδο.

 

Συνθέσεις:
Κοζάνη: Βίδρας, Ντούκα, Ματούλας (68′ Ηλίας), Ντεμιράϊ (71′ Αλιατίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάϊ, Γκέγκα, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (60′ Δρόσος).
Πύρασος: Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Κοτζαθανάσης, Γ. Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας (16' Γκίκα), Στεφανής, Μπασδάνης, Τσιουρέλης (53' Δαμάσκος), Μυργιώτης (37' λ.τρ. Βαγγελάκος), Π. Κοντοβάς, Αναστασίου.

 

 

 

Last modified onSunday, 21 September 2014 20:45