noodles volos banner

Άφησαν βαθμούς Ρήγας και Πύρασος

Ισοπαλία για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής. Ο Ρήγας Φεραίος έφερε 1-1 στην έδρα του με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ ο Πύρασος έμεινε στο 0-0 στην Κατερίνη με τον Βατανιακό.

Φωνάζει για τη διαιτησία ο Ρήγας Φεραίος
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ...ακόμη φωνάζει για τις αποφάσεις του διαιτητή Θεοδωρόπουλου από τη Φλώρινα, ο οποίος αρνήθηκε δύο πέναλτι στους γηπεδούχους. Ένα στο πρώτο ημίχρονο για να γίνει το 2-0 και ένα λίγο πριν το φινάλε για να σημειωθεί το γκολ της νίκης. Πέρα από τη διαιτητική παραφωνία, ο Ρήγας είχε καλύτερη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Μάλιστα λίγο μετά το 1-0, είχε δοκάρι με την τύχη να παίζει άσχημο παιχνίδι στον Ναουμίδη αφού η κεφαλιά του βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο και μετά στην πλάτη του τερματοφύλακα για να καταλήξει κόρνερ. Λίγο με το μη καταλογισμό του πέναλτι, λίγο με το δοκάρι και μερικές ευκαιρίες, οι "κυανόλευκοι" δεν ...καθάρισαν το ματς και το πλήρωσαν...
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, έδειξαν να επαναπαύονται στο υπέρ τους σκορ και δεν είχαν καλή παρουσία. Δέχθηκαν την ισοφάριση σε μια ανύποπτη φάση από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο στο Βελεστίνο αλλά διαθέτει τρεις ποιοτικούς παίκτες στην επιθετική γραμμή, τους Γήττα, Μπενίσκο και Λάππα (οι δύο πρώτοι πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό, ο τελευταίος είχε αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου στο β' μισό της σεζόν 2007-08 με 21 ματς και 3 γκολ).
Και μερικά στατιστικά... Το γκολ του Μπενίσκου ήταν το πρώτο που δέχθηκε στο πρωτάθλημα ο Ρήγας, ο Κρεββατάς βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με ωραία κεφαλιά, ενώ οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη διατήρησαν το αήττητο στην κατηγορία και με 8 βαθμούς, είναι στην 6η θέση.
 
"Ασφαιρος" ο Πύρασος
Μπορεί να μην έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που είχε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης στην Κατερίνη. Δοκάρι με τον Αναστασίου και δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τον ίδιο παίκτη. Όμως, ο Πύρασος έμεινε στο 0-0 και μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις του αγώνα, λίγο έλειψε να φύγει ηττημένος από το γήπεδο μιας και ο Βατανιακός είχε τις δικές του φάσεις για να σκοράρει. Η γεύση που έμεινε στους "κυανόλευκους" ήταν γλυκόπικρη καθώς η ανωτερότητα δεν μετουσιώθηκε σε νίκη απέναντι σε μια ομάδα που θεωρείται ως ένα τα φαβορί για τον υποβιβασμό -τουλάχιστον με την εικόνα των πρώτων αγωνιστικών-, ενώ στο φινάλε παραλίγο να χάσει... Πάντως, ήταν ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός για τον Πύρασο στη Γ' Εθνική, που έχει φθάσει πλέον στους 7 και βρίσκεται στην 7η θέση.
 
Και οι δύο ομάδες της Μαγνησίας δεν αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα διακόπτεται καθώς υπάρχει η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, διοργάνωση που δεν συνεχίζουν Ρήγας Φεραίος και Πύρασος μετά τον αποκλεισμό τους από Τρίκαλα και Δωτιέα Αγιάς αντιστοίχως.