noodles volos banner

Μαχαιρώματα, κατηγορίες και μηνύσεις στον Άρη!

«Εμφύλιος» στον Άρη, καθώς μετά από την ισοπαλία της ομάδας με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο Γιώργος Γαλανός και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης εξαπολύουν πολύ σοβαρές κατηγορίες εκατέρωθεν. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοίνωσε στον Έλληνα τεχνικό τη διακοπή της συνεργασίας τους, με την ανακοίνωση του πρώτου να κάνει λόγο για πολύ θλιβερά γεγονότα την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ.  Την ίδια ώρα που, μάλιστα, μαίνεται κόντρα του Γαλανού με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Τάσο Οικονόμου, ακούστηκαν το πρωί της Δευτέρας απίστευτα πράγματα για τα γεγονότα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε, λοιπόν, πως ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιτέθηκε με μαχαίρι στον Π. Κυμπριχτσή (τον 22χρονο ρεπόρτερ που την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ως προσθήκη στο τμήμα επικοινωνίας, αλλά όπως ο ίδιος σημείωνε θα ήταν ο συνδετικός κρίκος ποδοσφαιρικού τμήματος- διοίκησης) και πως ο τελευταίος έχει καταθέσει μήνυση κατά του προπονητή.

Βέβαια, ο Καλαϊτζίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα περί μαχαιρωμάτων, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δέχθηκε λεκτική επίθεση, αλλά και χειροδικία από τον κ. Κυμπριχτσή. Μάλιστα, σημείωσε ότι ήδη έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή της προσωπικότητας του και πώς θα το τραβήξει μέχρι τέλους και θα αφορά όλους όσους είτε διαδίδουν ψέματα -κατά την άποψή του- αλλά και όσους παρουσιάζουν ως γεγονότα πράγματα που ποτέ δεν συνέβησαν.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γαλανός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στον «Arena» ξεκαθάρισε πως ψάχνει για προπονητή στην Αθήνα και πως έπρεπε να λυθεί η συνεργασία του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από τα μέσα στης προηγούμενης βδομάδας. «Έχω πει στον κ. Καλαϊτζίδη πως απολύεται. Δεν μπορώ να συνεχίσω την συνεργασία μου μαζί για πολλούς λόγους. Την περασμένη βδομάδα έγινε ένα σοβαρό περιστατικό. Από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφωρες διαδικασίες. Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου. Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση. Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια. Πάντως όπως και να έχει εγώ ψάχνω για προπονητή στην Αθήνα. Τι ρόλο παίζω ας επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αν δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για το αγωνιστικό; Δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης πλέον. Ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του. Είμαι στην Αθήνα και θα είμαι όλη τη μέρα οπότε δεν μπορώ να συναντηθώ με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη», ήταν τα λόγια του.

sportfm.gr