noodles volos banner

Κόκκινο πανί για τον Θεοδωρόπουλο οι ομάδες της Μαγνησίας

 

Ο ορμώμενος εκ Φλωρίνης διαιτητής Θεοδωρόπουλος φαίνεται ότι όποτε βρίσκει ομάδα της Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κάνει τα πάντα, ώστε αυτή να μη νικήσει.

 

 

 

Το ρητό «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» μάλλον δεν το γνωρίζει ο εν λόγω ρέφερι, ο οποίος, αφού «έκαψε» τον Πύρασο στην Κοζάνη, μη δίνοντας καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους και παράλληλα την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον βαθμό από τη μακεδονική πόλη, την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε τον κακό του εαυτό.

Δύο πέναλτι …μαρς πάνω στον Κρεββατά, ένα στο πρώτο μέρος, με το οποίο θα γινόταν το 2-0, και ένα στο τέλος για παρατεταμένο κράτημα εντός περιοχής, δεν τα είδε ποτέ ο απαράδεκτος Φλωρινιώτης, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα Ρήγας Φεραίος-Εθνικός Φιλιππιάδας.

Τούτων δοθέντων, οι δύο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής εύχονται να μην ξανασυναντήσουν στο διάβα τους τον προκλητικό διαιτητή, που δεν ξέρουμε τι πρόβλημα έχει με τη Μαγνησία και τις ομάδες της, αλλά είναι προφανές ότι τα λάθη του δεν είναι ανθρώπινα. 

 

Last modified onTuesday, 21 October 2014 14:37