noodles volos banner

Κομπλέ ο Ρήγας Φεραίος με την επιστροφή Γούτσιου

Χωρίς κάποια απουσία ο Ρήγας Φεραίος προετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στα Λευκάδια. Ο Παναγιώτης Γούτσιος είναι έτοιμος και έτσι επιστρέφει στις επιλογές του Λάκη Μπακάλη ύστερα από 1,5 μήνα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας και υπεβλήθη σε επέμβαση καθώς είχε κάταγμα στο ζυγωματικό οστό. Υγιής πλέον, είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Μετά από δύσκολο πρόγραμμα κι αφού μεσολάβησε αγωνιστική απραξία την προηγούμενη εβδομάδα λόγω Κυπέλλου, ο Ρήγας Φεραίος έχει ένα ματς μπροστά του στο οποίο προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα των Λευκαδίων έχει πολλά προβλήματα, οικονομικής και διοικητικής φύσεως. Μετά την παραίτηση του προπονητή και του βοηθού του, χρέη τεχνικού στο Βελεστίνο θα εκτελέσει ο Θοδωρής Γκίτκος, ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου. Πάντως, ο σύλλογος του νομού Ημαθίας, που δήλωσε τελευταία στιγμή συμμετοχή στη Γ' Εθνική κατόπιν συμφωνίας με ομάδα του τοπικού για να πάρει νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και να συγκροτήσει ρόστερ, αναμένεται να είναι μια από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν...

Η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν αποπροσανατολίζει τον Ρήγα Φεραίο που έχει ως παράδειγμα το περσινό ματς με τον ουραγό τότε Αμπελωνιακό και την απρόσμενη εντός έδρας ήττα. Ο Λάκης Μπακάλης έχει ζητήσει από τους δικούς του ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίσουν τον αγώνα της Κυριακής με μεγάλη σοβαρότητα, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

 

 

ΥΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Θέση : Αμυντικός
Ημερομηνία Γέννησης: 19-7-1990
Ύψος: 1,75μ.