noodles volos banner

Φοβερός ο Πύρασος, 1-1 στα Τρίκαλα

Με γκολ του ...συνήθη ύποπτου, Σπύρου Γκάγκα με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πύρασος πήρε πολύτιμη ισοπαλία στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ κι έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου και μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Στο 98' αποβλήθηκε ο Μπασδάνης με δεύτερη κίτρινη.

Ο Πύρασος είχε πολύ καλή παρουσία σήμερα στα Τρίκαλα στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις όταν ο Σπύρος Γκάγκας με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κούντσεφ. Σε πέντε ματς, έχει πετύχει τέσσερα γκολ ο δεξιός οπισθοφύλακας! Έτσι οι Τρικαλινοί υπέστησαν στην πρώτη τους απώλεια βαθμών.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τα Τρίκαλα καθώς μόλις στο 7ο λεπτό, ο Καμπλιώνης με ωραίο σουτ νίκησε τον Χαλάτση για το 1-0. Ο γκολκίπερ του Πυράσου αντέδρασε σωστά σε σουτ του Μλαντένοφ στο 38' και στο επόμενο λεπτό, ο Γιάννης Κοντοβάς είχε κεφαλιά άουτ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, σουτ του Καραγιάννη έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο Αναστασίου βρέθηκε σε καλή θέση, χωρίς να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε.

Στο 56' σε φάουλ του Χάνου, γυριστή κεφαλιά του Στεφανή μπλόκαρε ο Κούντσεφ, ενώ στο 65' προβολή Σαχινίδη απέκρουσε ο Χαλάτσης, όπως και πιο μετά σουτ του Καμπλιώνη. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Πύρασος στο 85' όταν ο Π. Κοντοβάς βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

To 1-1 στο 93'. Κόρνερ του Παναγιώτη Κοντοβά, καρφωτή κεφαλιά του Σπύρου Γκάγκα και η μπάλα στο "παραθυράκι". Να σημειώσουμε ότι το κόρνερ προήλθε από απόκρουση του Κούντσεφ με τα ακροδάχτυλα σε σουτ του Αναστασίου, ενώ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα συνολικά εννιά που κρατήθηκαν από τον διαιτητή, αποβλήθηκε ο Μπασδάνης με δεύτερη κίτρινη.

 

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα
: Κούντσεφ, Σκούπρας, Παπαευθυμίου, Σκέντος, Γεωργίου, Βαγγελή, Καμπλιώνης, Μοσχάκης (78'Τεντολούρης), Μλαντένοφ (81' Στούμπος), Σαχινίδης, Μηνάς (46' Καραγιάννης).
Πύρασος: Χαλάτσης, Σπ. Γκάγκας, Σφάκας (25' Αναστασίου), Γ. Κοντοβάς, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μπασδάνης, Χάνος, Τσιουρέλης (50' Μυργιώτης), Π. Κοντοβάς, Γκίκα (67' Μίλτος).

 

Last modified onSaturday, 01 November 2014 19:34