noodles volos banner

Καλή ισοπαλία για Ρήγα, μείωσε τη διαφορά ο Πύρασος

Μπορεί να συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη, αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε χθες ο Ρήγας Φεραίος θεωρείται σημαντικός καθώς κατακτήθηκε κόντρα στη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ομάδα, την ΑΕ Καραϊσκάκης που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Ρήγας Φεραίος παίρνει βαθμό από ομάδα που στο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν στην κορυφή. Η προηγούμενη πάλι με 0-0 στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας πριν τα Χριστούγεννα.
Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έπαιξε παθιασμένα, έκλεισε πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Κεφαλά που όποτε χρειάστηκε, έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ενώ προσπάθησε να επιτεθεί για το νικητήριο γκολ που όμως δεν ήρθε. Συν τοις άλλοις, δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες από πλευράς ανθρώπων του Ρήγα Φεραίου για μια δεύτερη κίτρινη κάρτα που χαρίστηκε η διαιητής Τσιοφλίκη στον Γυφτοκώστα και θα άφηνε την ΑΕ Καραϊσκάκης με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα αγώνα.
Όσον αφορά στον Πύρασο, στάθηκε τυχερός καθώς την τελευταία στιγμή ο Πυρσός Γρεβενών δήλωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Έτσι η οιμάδα της Ν. Αγχιάλου απέφυγε το μακρινό ταξίδι και πήρε τρίποντο στα χαρτιά, μειώνοντας τη διαφορά από την 11η Κοζάνη στους δύο βαθμούς.
Ύστερα από την 14η αγωνιστική, είχαμε αλλαγή στην κορυφή με τα Τρίκαλα να περνούν στην πρώτη θέση με 32 πόντους έναντι 31 του Καραϊσκάκη και 28 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ συνέχισε την ανδοική του πορεία ο Δωτιέας που πέρασε με διπλό από την Άρτα. Η επόμενη αγωνιστική, η 15η, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 του μηνός και είναι αυτή που ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου. Ο Ρήγας Φεραίος θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Θεσπρωτό που είναι έκτος στην κατάταξη, ενώ ο Πύρασος δίνει καθοριστικό ματς που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει στο γήπεδό του με αντίπαλο τον πέμπτο Εθνικό Φιλιππιάδας. Μέχρι τότε, εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία, οι διοικήσεις των δύο ομάδων της Μαγνησίας έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην ενίσχυση με μεταγραφές ώστε να "γεμίσουν" το ρόστερ και να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Last modified onMonday, 19 January 2015 12:01