noodles volos banner

"Λύγισε" στο φινάλε ο Ρήγας Φεραίος

Με ήττα έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ρήγας Φεραίος καθώς "λύγισε” στο φινάλε στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο πρώτο μέρος, ο Μαλάκος ισοφάρισε στα μισά του δευτέρου και το τελικό 2-1 γράφτηκε με πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Βελεστίνου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 30' σε μαρκάρισμα στον Τσίπι.

Στο 8ο λεπτό, ο Σιάννης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα αναπήδησε στο έδαφος και ο Παππάς από κοντά νίκησε τον Κεφαλά για το 1-0. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές φάσεις για γκολ. Πρώτα στο 32' όταν ο Βενέτης απέκρουσε με δυσκολία την εκτέλεση φάουλ του Τσίπι και έπειτα στο 43' όταν ο Τσίπι έκανε δυνατό πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού μπλόκαρε την μπάλα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με σουτ του Δ. Παππά που πέρασε άουτ, ενώ προσπάθεια του Τσίπι είχε την ίδια κατάληξη. Στο 62' Μπίκας και Μαλάκος έφυγαν στην αντεπίθεση με έναν αντίπαλο, αλλά ο τελευταίος καθυστέρησε κι όταν πήγε να κάνει την πάσα, ο αμυντικός έβαλε την κόντρα. Η ισοφάριση έγινε στο 66ο λεπτό. Ο Τσίπι έβγαλε ωραία συρτή σέντρα και ο Μαλάκος με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βενέτη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς οδηγούνταν προς ισόπαλο αποτέλεσμα, ο Κεφαλάς ανέτρεψε τον Ντόκο στο 89ο λεπτό και ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το πέναλτι εύστοχα, χαρίζοντας τη νίκη στον Θεσπρωτό.

Συνθέσεις:
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας: Βενέτης, Θεοδώρου, Πανταζής, Μητσέλος Α. (68' Μπάρκας), Καρύδης, Μηνάς, Παππάς Δ., Μώκος, Αθανασόπουλος, Ντόκος, Σιάννης (53' Λεοντίου).
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφάλας, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπι (85' Γούτσιος), Μπίκας, Ζενούνι, Μιχολίτσης (46' Μαλάκος).

Last modified onWednesday, 28 January 2015 19:41