noodles volos banner

Αρσένος: "Δείξαμε πόσο καλά είμαστε" - Στεφανής: "Το ματς κρίθηκε στο πάθος"

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε χθες ο Πύρασος, που ήταν η έβδομη συνεχόμενη για την ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο βοηθός προπονητή Στέλιος Αρσένος και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Στεφανής μίλησαν για τη σημαντική επιτυχία των “κυανόλευκων” που έσπασαν το αήττητο των Τρικάλων.

Ο Στέλιος Αρσένος επισήμανε: “Δείξαμε σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας, πόσο φορμαρισμένη είναι. Τα παιδιά έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο πως ήθελαν περισσότερο το ματς και με τη δουλειά που κάνουμε, έχουμε φθάσει να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν είχε ήττα ήταν σίγουρα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Τα παιδιά της ομάδος μας προσπαθούν πολύ από το ξεκίνημα της σεζόν και δικαιούνταν τη νίκη αυτή. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην Άρτα”.
Από την πλευρά του, ο έμπειρος αμυντικός και εκ των αρχηγών του Πυράσου, Δ. Στεφανής τόνισε: “Παίξαμε για την ιστορία της ομάδος μας, παίξαμε για εμάς. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά στην τακτική και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Το ματς κρίθηκε στο πάθος, δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη και μέχρι τέλους θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε ό,τι μας αναλογεί”.