noodles volos banner

Διψήφιος στα γκολ ο Π. Κοντοβάς

Σε διψήφιο αριθμό όσον αφορά στα γκολ έφθασε ο Παναγιώτης Κοντοβάς με τα δύο που σημείωσε την Κυριακή στο ματς κόντρα στον Θεσπρωτό. Ο έμπειρος επιθετικός έχει πάρει φόρα για τα καλά... Έχει σημειώσει τα οκτώ από τα δεκατέσσερα τέρματα της ομάδας του στο δεύτερο γύρο και τα οκτώ από τα δέκα τελευταία των "κυανόλευκων". Μάλιστα, στα τρία τελευταία παιχνίδια που ο Πύρασος βρήκε δίχτυα, έχει από δύο γκολ σε κάθε αγώνα!
Η αγωνιστική αξία του Π. Κοντοβά ήταν γνωστή και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αν και αγωνίζεται για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Αυτό που τον έκανε πιο παραγωγικό ήταν η προώθησή του στην κορυφή της επίθεσης. Στο ξεκίνημα της σεζόν και στον πρώτο γύρο, αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μαχητικός, φιλότιμος αλλά όχι πολύ επικίνδυνος. Όμως, στα μισά της περιόδου η τεχνική ηγεσία προχώρησε σε μια αλλαγή που αποδείχθηκε σημαντική. Πέρασε τον Κοντοβά στην κορυφή και τον Αναστασίου σε ρόλο κρυφού κυνηγού και δημιουργού. Αυτό ήταν! Ο Κοντοβάς μετατράπηκε σε νούμερο ένα κίνδυνο για κάθε άμυνα, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, απέναντι στους αργούς στόπερ. Οι περισσότερες ομάδες της Γ' Εθνικής, τουλάχιστον στο 2ο όμιλο, έχουν ψηλούς παίκτες στο κέντρο της άμυνας, που αποτέλεσαν εύκολη ...λεία για τον επιθετικό του Πυράσου, ο οποίος αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το ανοιχτό γήπεδο και την ελευθερία των κινήσεων στην επιθετική γραμμή.
Να φθάσει τον αρχισκόρερ του ομίλου, τον Καβαλάρη της ΑΕ Καραϊσκάκης που έχει 15 γκολ, φαντάζει δύσκολο στα τρία ματς που απομένουν για τον Πύρασο. Όμως σίγουρα θα τερματίσει ψηλά στον πίνακα των σκόρερ και κυρίως, με τα γκολ του έχει χαρίσει πολύτιμους βαθμούς για την  παραμονή της αγχιαλίτικης ομάδας στην κατηγορία.

Φ.Γ.

Last modified onTuesday, 21 April 2015 10:52