noodles volos banner

Ανακοίνωσε Μπίλη η Νίκη!

 

Τον Λεωνίδα Μπίλη ανακοίνωσε για την τεχνική ηγεσία της η Νίκη Βόλου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον 47χρονο τεχνικό να είναι ο εκλεκτός επιβεβαιώθηκαν και με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα:

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας για τη θέση του προπονητή της ομάδας με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη. Ο 47χρονος τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα της ΝΙΚΗΣ, κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει αρκετές φορές με άλλους συλλόγους. Έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και του Καρτιέ στον Πανθρακικό. Έχει στεφθεί πρωταθλητής με τις ομάδες του Πιερικού, των Γιαννιτσών και του Αετού Σκύδρας, ενώ έχει πετύχει ανόδους στη Β΄ Εθνική με τον Τύρναβο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έχει αρκετές  επιτυχίες με συλλόγους της Βορείου Ελλάδας και έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Στο παρελθόν εργάστηκε και πάλι στην ομάδα μας ως Βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Football league.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFApro. O κ. Μπίλης  αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

 

Last modified onSaturday, 25 April 2015 11:47