noodles volos banner

Αναμένονται κι άλλες επιστροφές...

Άρχισαν οι ανακοινώσεις από τη Νίκη Βόλου. Πρώτα αυτή του νέου τεχνικού διευθυντή που είναι ο Θάνος Θεοδώρου, έπειτα του νέου προπονητή που είναι ο Λεωνίδας Μπίλης και αναμένεται συνέχεια επιστροφών τις επόμενες ημέρες. Ήδη οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν μιλήσει με αρκετούς παίκτες που στο παρελθόν φόρεσαν την κυανόλευκη φανέλα αλλά δεν μπορούν να γνωστοποιήσουν κάποια συμφωνία αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαια κι ανήκουν σε άλλες ΠΑΕ μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Το σίγουρο είναι ότι η καινούργια Νίκη Βόλου θα έχει και μερικά παλιά υλικά... Άνθρωποι που πέρασαν από την ομάδα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των διοικούντων, θα βρεθούν ξανά στη Ν. Ιωνία για να βοηθήσουν το σύλλογο. Παρά το γεγονός ότι ακούγονταν διάφορα ονόματα για τη θέση του προπονητή που γέμιζαν με ...αισιοδοξία το φίλαθλο κόσμο, τελικά η επιλογή Μπίλη εξέπληξε τους περισσότερους. Είχε αναλάβει καθήκοντα βοηθού του Μανωλά τον Νοέμβριο του 2012 και ήταν επιλογή του Ανδρέα Πάτση. Μάλιστα, σε έναν αγώνα στη Ριζούπολη στα τέλη Φεβρουαρίου 2013, είχε την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδος ως πρώτος προπονητής. Η δουλειά του στο τακτικό κομμάτι λέγεται ότι επισκίασε αυτή του Μανωλά, ενώ δική του εισήγηση ήταν η απόκτηση μεταξύ των άλλων του Χρήστου Τζιώρα, που μέχρι να αγωνιστεί στη Νίκη, είχε παρατάσεις μόνο από Γ' και Δ' Εθνική.
Δεν προέρχεται από τη Μαγνησία και μπορούμε να πούμε πως η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 47χρονο τεχνικό αποτελεί έκπληξη. Ωστόσο, είναι πολύ θετικό ότι έγινε νωρίς έτσι ώστε να οργανώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να έχει άποψη για όλα τα θέματα. Έρχεται για δεύτερη θητεία στη Νίκη Βόλου, με τελείως διαφορετικές συνθήκες εργασίας αλλά ένα στόχο: να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται και να βάλει τις βάσεις στο "χτίσιμο" της νέας Νίκης, να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του κυανόλευκου συλλόγου.