noodles volos banner

Αισιοδοξία στον Άρη για άνοδο

Συνάντηση είχε σήμερα στην Αθήνα ο Άλεξ Κάλας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Oι δύο άνδρες (μαζί φυσικά με το επιτελείο του Κάλας) συζήτησαν για διάφορα θέματα και φυσικά το ενδεχόμενο ανόδου του Άρη στη Football League.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ουσιαστικά θέλει ακόμα έναν σύμμαχο στην προσπάθεια που καταβάλει για να εφαρμοστούν οι κανονισμοί που μιλούν για 20 ομάδες στη Football League της επόμενης περιόδου και να ανέβουν οι Θεσσαλονικείς στη δεύτερη κατηγορία. Για το οποίο εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος! Οι δηλώσεις του Άλεξ Κάλας μετά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον υφυπουργό και να γνωριστούμε από κοντά. Αυτό ήταν το πρώτο σκέλος της συνάντησης και το δεύτερο αφορούσε την δέσμευση της κυβέρνησης να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί. Από αυτή τη δέσμευση, ο Άρης δεν πρόκειται να ευνοηθεί αλλά θα προστατεύσει τα δικαιώματά του». Για την παρουσία του στην Αθήνα: «Ήταν πιθανότατα μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Ο κ. Κοντονής είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεκτικός και δίκαιος. Είμαι χαρούμενος που τον συνάντησα και πέρασα τον χρόνο μου εδώ». Το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη: «Οι φίλοι του Άρη κι εγώ είμαστε στο ίδιο... καράβι, έχουμε κοινούς στόχους. Είναι μία κατάσταση αμοιβαίας νίκης και αυτό θα γίνει, θα κερδίσουμε. Τις επόμενες 10-15 μέρες θα αναδειχθούμε νικητές».
Από την πλευρά του, ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε: «Είχαμε μία συνάντηση-γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Άρη, η οποία εξελίχθηκε παρά πολύ θετικά. Τέθηκαν ζητήματα από την πλευρά των εκπροσώπων του Άρη προς την πλευρά του Υπουργείου και μας ζητήθηκε κάτι που θεωρούμε εμείς αυτονόητο. Να τηρηθεί η νομιμότητα και να τηρηθούν οι κανονισμοί των πρωταθλημάτων.Όσον αφορά το βασικό αίτημα τους απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος γιατί το Υπουργείο συμπεριφέρεται με γνώμονα την ισονομία απέναντι σε όλες τις ομάδες, δεν ευνοεί ή δεν αδικεί καμία.Αυτό ζητούμε από τις Ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές.Η συζήτηση ήταν απολύτως εποικοδομητική και η Κυβέρνηση είναι εδώ να διασφαλίζει την νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα και θα το κάνει και στον αθλητισμό».