noodles volos banner

Αποκλειστικό - Ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς στο Δ.Σ. της Νίκης Βολου

  • Ο Γεράσιμος Τσιαπάρας κατέχει το πόστο του υπεύθυνου οργανωτικού στον σύλλογο

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ

Το όνομα – έκπληξη στο Δ.Σ. της Νίκης είναι ο Γεράσιμος Τσιαπάρας. Με “χαμηλωμένα φώτα” μετέχει στο  Δ.Σ. ως υπεύθυνος οργανωτικού και μέχρι τώρα κανείς δεν ξέρει για ποιόν άνθρωπο πρόκειται, μιας και ελάχιστοι τον γνωρίζουν στην Ν. Ιωνία.

 

Ο κ.Γεράσιμος Τσιαπάρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜagnesiaNews δεν έχει καμία σχέση με την Νίκη, αλλά η φιλία του με την οικογένεια του φαρμακοποιού Βασίλη Μεϊκόπουλου τον έκανε φίλο της ομάδας. Με παρότρυνση του Β. Μεϊκόπουλου kaiτου γιού του Αλέξανδρου που είναι στην επιτροπή του μπάσκετ, έγινε μέλος της Νίκης, εξελέγη στο Δ.Σ. και τώρα είναι υπεύθυνος του οργανωτικού.

Ποιός είναι ο Γεράσιμος Τσιαπάρας

Το νέο μέλος της διοίκησης της Νίκης είναι ένας σπουδαίος τραπεζικός και συγγραφέας, ενώ από τον Μάρτιο του 2015 ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα Πειραιώς και μετέχει στο Δ.Σ. της πρώτης τράπεζας της χώρας. Με απλά λόγια είναι στέλεχος με τεράστια τραπεζική εμπειρία, ο οποίος τοποθετήθηκε ως το “μάτι” της κυβέρνησης στο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς και  δίπλα στον πλέον πετυχημένο την τελευταία 15ετία τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα.

Πριν τοποθετηθεί στην θέση του εκπροσώπου Ελληνικού Δημοσίου στην Τράπεζα Πειραιώς ο κ.Γεράσιμος Τσιαπάρας εργάστηκε από το 1989 στον τραπεζικό τομέα και μάλιστα στην Εμπορική Τράπεζα έφτασε στις ανώτερες θέσεις.

Υπήρξε Γενικός Διευθυντής στην θυγατρική της EBRD στην Βουλγαρία, country manager της Εμπορικής στο Λονδίνο, Γενικός Διευθυντής στην θυγατρική της Εμπορικής στην Ρουμανία. διευθυντής προγραμμάτων της Ε.Ε. κ.τ.λ.

Σχέση με το Βόλο

Ο κ.Τσιαπάρας είναι από τους  πολλούς Έλληνες που ήρθαν στον Βόλο και την Ν. Ιωνία και “αιχμαλωτίστηκαν”.  Απλός άνθρωπος, λάτρης της θάλασσας όπως λένε οι λιγοστοί φίλοι του με πολύ χιούμορ και αγάπη. Όποτε μπορεί έρχεται στην πόλη μας και έχει γίνει κολλητός του Βασίλη Μεϊκόπουλου.

Μεγαλωμένος στον Βύρωνα κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο, και μάλιστα στις εκλογές του Δήμου έθεσε υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο που ήταν πολιτικά κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι οικονομολόγος και πολιτικά είχε αφετηρία την ΚΝΕ το 1975, στην συνέχεια το 1981 το ΚΚΕ, ενώ το 1991 εντάχθηκε στις γραμμές του τότε Συνασπισμού ενώ τώρα είναι ενταγμένος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Γεράσιμος Τσιαπάρας είναι παντρεμένος, έχει τρεις γιούς, είναι κοσμογυρισμένος και έχει πάει τουλάχιστον σε 40 χώρες. Λατρεύει την θάλασσα, το καλό φαγητό, την οικογένειά του, τους λιγοστούς φίλους του, διαθέτει άπλετο χιούμορ, το μπριτζ (είναι πρωταθλητής Ελλάδος τρεις φορές), ενώ τον ενδιαφέρει και το γράψιμο. Μάλιστα έχει γράψει και ένα μυθιστόρημα με τίτλο “Μπράβο μικρή” με πάρα πολύ καλές κριτικές.

Τι περιμένει η Νίκη

Το ότι μετέχει στ Δ.Σ. της Νίκης μια οικονομική προσωπικότητα όπως είναι ο Γεράσιμος Τσιαπάρας είναι κάτι που δίνει πολλές ελπίδες. Γνωρίζει πολύ κόσμο, έχει τεράστια εμπειρία στον οικονομικό τομέα και μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της.  Ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο της Νίκης κ.Ξάνθη, σε καμία περίπτωση δεν συζητά αυτή την περίοδο να μπει μπροστάρης στη Νίκη. Αυτό όμως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο Βασίλης Μεϊκόπουλος του κόλλησε την αρρώστια που λέγεται Νίκη και όχι μόνο σε αυτόν, αλλά και στον γιο του Μιλτιάδη.

Γιώργος Καρεκλίδης

 

Last modified onWednesday, 27 May 2015 17:12