noodles volos banner

46 παίκτες σε τέσσερις σεζόν φόρεσαν τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου!

Την τελευταία τετραετία ο Ρήγας Φεραίος έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, καθώς το 2011-12 ήταν στην Α' ΕΠΣΘ, την επόμενη σεζόν στη Δ' Εθνική και την τελευταία διετία στη Γ' Εθνική. Σε αυτή την περίοδο που βρίσκεται στον πάγκο ο Λάκης Μπακάλης έχουν αγωνιστεί με την κυανόλευκη φανέλα συνολικά 46 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι εννιά έχουν από τρεις συμμετοχές και κάτω.

Ο αριθμός αν μη τι άλλο είναι πολύ μικρός για τέσσερα πρωταθλήματα. Ωστόσο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως ο Ρήγας Φεραίος στηρίζει τα δικά του παιδιά, διαθέτει βασικό κορμό και έχει χτίσει ομάδα με προοπτική. Όταν το 2011 είχε υποβιβαστεί από τη Δ' Εθνική, με μπροστάρη τον Λάκη Μπακάλη είχε αρχίσει τότε το χτίσιμο ενός καινούργιου συνόλου και τέσσερα χρόνια αργότερα, οι παίκτες όχι μόνο έχουν παραμείνει στο σύλλογο, αλλά τον οδηγούν κάθε χρονιά σε καλύτερα αποτελέσματα.
Ζητήσαμε την άποψη του καθ' ύλην αρμόδιου Λάκη Μπακάλη, ο οποίος μιλώντας στο magnesiasports, ανέφερε: ”Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα αυτής της πορείας ανανέωσης είχα ερωτηματικά κι ανασφάλειες, αλλά πήραμε δύναμη και πίστη από τη θετική ενέργεια των παικτών. Με τη σκληρή δουλειά που κάνουν, παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι. Έχουν αποκτήσει ωριμότητα, εμπειρία με τις πολλές αγωνιστικές παραστάσεις, ομοιογένεια, αυτοπεποίθηση, ένα ιδιαίτερο δέσιμο που είναι απαραίτητο για κάθε ομάδα. Συν τοις άλλοις, για τον προπονητή είναι σίγουρα ωραίο να ξεκινά να δουλεύει από εκεί που σταμάτησε. Η ομάδα έχει συνέχεια. Έτσι, όποιες προσθήκες γίνονται με καινούργια πρόσωπα μπορούν πιο εύκολα και γρήγορα να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία του Ρήγα Φεραίου”.
Σχετικά με το εάν υπάρχει η επόμενη φουρνιά, ο έμπειρος και καταξιωμένος κόουτς τόνισε: “Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής είναι εξαιρετική και σε λίγα χρόνια, θα βγουν οι νέοι παίκτες που θα στελεχώσουν στο μέλλον την ομάδα. Τα παιδιά στο Βελεστίνο και την γύρω περιοχή αγαπούν το ποδόσφαιρο, ο σύλλογος και η πόλη μας έχει μεγάλη παράδοση σε παραγωγή πολύ καλών ποδοσφαιριστών και είμαι σίγουρος ότι ο Ρήγας Φεραίος στο μέλλον θα βασιστεί ξανά στα δικά του παιδιά όπως κάνει τα τελευταία χρόνια”.
Συνολικά στα τέσσερα αυτά τελευταία χρόνια ο Λάκης Μπακάλης χρησιμοποίησε 46 ποδοσφαιριστές, με τους 34 να έχουν καταφέρει να συμπληρώσουν διψήφιο αριθμό συμμετοχών, ενώ οι 27 από αυτούς έχουν χριστεί και σκόρερ. Όσον αφορά στα στατιστικά, δύο παίκτες έχουν τριψήφιο αριθμών συμμετοχών την τελευταία τετραετία, ο Σπαθής με 103 και ο Βουραζέρης με 101. Εκατό... παρά ένα ματς για τον Μπίκα, 95 αγώνες για τον Χατζή.

Last modified onThursday, 28 May 2015 11:49