noodles volos banner

Αυτοί που άρεσαν στη Νίκη…

Το φιλικό παιχνίδι με τον Μαγνησιακό, ήταν ακόμη μία βοήθεια για τον Λεωνίδα Μπίλη να καταλήξει στους παίκτες που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι δοκιμές τελείωσαν και ο τεχνικός της Νίκης έχει σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη για τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τις… «εξετάσεις» του. Γεωργιάδης, Ταουσιάνης, Ζαρίφης, Καρακώστας, Κεμάλι, Κόλα, Κανταρτζής, Αναστασίου φαίνεται πώς «προκρίνονται» σύμφωνα με πληροφορίες και ελάχιστοι άλλοι που δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα τους.  Φυσικά θα προωθηθούν και νεαροί από τις ακαδημίες της Νίκης, αλλά ονόματα ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο φιλικό με τον Μαγνησιακό, που έληξε 2-1 υπέρ της Νίκης, ο παίκτης που ξεχώρισε και φάνηκε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι ο Ταουσιάνης, για τον οποίο σας ενημέρωσε πρώτο το magnesiasports για το ενδιαφέρον της Νίκης. Ο Λεωνίδας Μπίλης τον γνωρίζει πολύ καλά, είναι δικό του παιδί, και ο Ταουσιάνης έδειξε ότι δίκαια θα πάρει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, αν όλα πάνε καλά και επιτευχθεί η συμφωνία. Είναι καλός παίκτης με την μπάλα στα πόδια, εκτός από σκόρερ είναι εξαιρετικός και στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι που φάνηκε και με την ασίστ που έβγαλε στο γκολ του Βουρδάκη.

Από κει και πέρα πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο αριστεροπόδαρος νεαρός, Γεωργιάδης, που αγωνίστηκε ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ. Κρατούσε μπάλα και οργάνωνε από πίσω παιχνίδι ανεβαίνοντας αρκετά συχνά. Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν επίσης ο Κεμάλι που αγωνιζόταν στον Ρήγα και χθες έπαιξε στο κέντρο στο πρώτο ημίχρονο με τους Κόλα και Ζενούνι. Και ο Κόλα ήταν θετικός και άρεσε.

Στην άμυνα αριστερό και δεξί μπακ αντίστοιχα έπαιξαν οι Αναστασίου και Μπόρας. Ο παίκτης του Διμηνίου αποτελεί έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή και αρέσει στον Λεωνίδα Μπίλη. Στόπερ αγωνίστηκαν οι Κανταρτζής και Κορομηλάς, με τον πρώτο να δείχνει ότι είναι επηρεασμένος αγωνιστικά από τον καιρό που έμεινε εκτός δράσης. Ωστόσο έδειχνε να έχει αυτοπεποίθηση και οι άνθρωποι της Νίκης γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες του και δεν πρόκειται να τον κρίνουν από ένα φιλικό παιχνίδι. Ο δεύτερος δοκιμάστηκε για πρώτη φορά και δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό.

Ακόμη ένας παίκτης που δοκιμάστηκε είναι ο Καρυόφυλλης που αγωνίστηκε ως επιθετικό χαφ, αλλά η περίπτωση του δεν φαίνεται να προχωράει.

Από κει και πέρα αγωνίστηκαν και οι Σουάρες, Γκλαβίνης, Μπλούχος, Βουρδάκης, όλοι τους παιδιά της Νίκης, που φυσικά οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν το ταλέντο τους και επενδύουν στο μέλλον τους. Μάλιστα Βουρδάκης και Γκλαβίνης ήταν και αυτοί που πέτυχαν τα δύο γκολ της Νίκης στο φιλικό παιχνίδι.

Δύο 20χρονοι ο Καρδιτσιώτης Ζάγκος που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και ο Γκάμπας που έπαιξε δεξί χαφ, ήταν κι αυτοί θετικοί σε γενικές γραμμές.  Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν ως στόπερ Ζαρίφης και Φέζο, ενώ ως δεξί χαφ έπαιξε ο Καρακώστας. Αμφότεροι τα πήγαν καλά γενικότερα στις δοκιμές της ομάδας.