noodles volos banner

Μπίλης: «Έχουμε βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μας και προχωράμε»

Ο Λεωνίδας Μπίλης, μίλησε στο magnesiasports για το σημείο που βρίσκεται ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα Νίκη που θα αγωνιστεί του χρόνου στη Γ’ Εθνική. Ο τεχνικός της κυανόλευκης ομάδας έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματα του όπως τόνισε, ενώ δήλωσε ότι δεν θα χαθεί κανένα παιδί από την περιοχή που είναι ταλέντο και θέλει να παίξει στην ομάδα.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτή τη στιγμή κάνουμε προπονήσεις μεταβατικής περιόδου και μπορούμε και θα συνεχίσουμε αν υπάρχουν περιπτώσεις να δοκιμάζουμε ποδοσφαιριστές. Μας δίνει τη δυνατότητα αυτή η περίοδος για κάτι τέτοιο. Έχουμε βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μας και προχωράμε στον σχεδιασμό. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με κάποιους παίκτες, αλλά δεν μπορούμε προς το παρόν επίσημα να ανακοινώσουμε κάτι, αφού με τους ποδοσφαιριστές ναι μεν συμφωνήσαμε, αλλά θα πρέπει να πάρουν τις ελευθέρας τους.

Κοιτάζουμε κι άλλα χαρακτηριστικά εκτός από το να είναι καλοί παίκτες. Ο Ταουσιάνης π.χ. είναι ένας παίκτης που εκτός από τα πολύ καλά στοιχεία που δείχνει, έχει χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ταιριάζει με την ομάδα».

Για τα ταλέντα της Νίκης και της περιοχής: «Προπόνησα την ομάδα Κ15 της Νίκης και είδα κάποια παιδιά που σε δύο χρόνια θα είναι στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας και μπορεί και βασικοί. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κανένα παιδί από την περιοχή, που αξίζει και είναι ταλέντο, δεν θα χαθεί από αυτή την ομάδα. Και όποιο παιδί ταλέντο από την περιοχή θέλει να φορέσει τη φανέλα της, η Νίκη θα είναι ανοιχτή για να το «αγκαλιάσει».