noodles volos banner

Μακρόπουλος: «Γ’ Εθνική μέσω Λάρισας ή Λαμίας»

 

Κανένα πρόβλημα δεν έχει η Νίκη Βόλου για τη συμμετοχή της στη Γ' Εθνική σύμφωνα με το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Σταμάτη Μακρόπουλο, που μίλησε στο Blue Star Fm. 

Συγκεκριμένα τα όσα είπε: 

Απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Για την ενασχόληση του με τη Νίκη: «Κάποια στιγμή είχα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Ξάνθη και μου είπε ότι με θέλει δίπλα του. Αν δεν έκανε την προσπάθεια ο κ. Ξάνθης, δε θα υπήρχε Νίκη. Μετά τις εκλογές, ορίστηκαν τα άτομα που ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο. Έχουμε πάρει την ομάδα από την ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ.

Η Νίκη θα παίξει στη Γ’ Εθνική και ξεκινά με μηδενικά χρέη και με μηδέν ταμείο. Γι’ αυτό βάζουμε χρήματα να ξεκινήσουμε. Ήδη έχουμε ξοδέψει το 50% του αρχικού μπάτζετ, που είχε κάνει ο κ. Θεοδώρου. Η ΕΠΣΘ δε θα είναι πρόβλημα για μας, όπως και για τον Πύρασο και τον Ρήγα Φεραίο».

Για το θέμα της ΕΠΣΘ και αν θα έχει πρόβλημα η Νίκη: «Υπάρχει διαβεβαίωση και δεν αποκαλύπτουμε τις πηγές μας ότι μπορούμε να παίξουμε στη Γ’ Εθνική, αν εγγραφούμε στη Λάρισα ή στη Λαμία, γιατί είναι όμοροι νομοί. Η Καρδίτσα και τα Τρίκαλα δεν είναι. Το πρόβλημα είναι με τα ερασιτεχνικά σωματεία.  Στείλαμε έγγραφο από τη αρχή στην ΕΠΟ ότι είμαστε με τον κ. Γκιρτζίκη».

Για τον προγραμματισμό της ομάδας: «Πρέπει ο λαός της Νίκης να μάθει την αλήθεια. Από τις 28 Απριλίου έχουμε κάνει προγραμματισμό. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, για να μην πω στην Ευρώπη. Ξεκινήσαμε με τα γήπεδα και δίνουμε πολύ μεγάλη προσοχή στις υποδομές. Θέλουμε να αποκτήσουμε τη  δική μας προίκα με τα δικά μας παιδιά».

Για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν: «Το Π. Μαγουλάς είναι έτοιμο. Επειδή οι κερκίδες είναι μικρές, δε θα βάλουμε καρεκλάκια, αλλά θα δώσουμε ένα μαξιλαράκι με το σήμα της Νίκης για τους κατόχους των διαρκείας VIP. Είναι υποχρέωση του κάθε Νικιώτη να πάρει ένα διαρκείας. Αν δώσουμε διαρκείας που έχουμε υπολογίσει, δε θα χρειαστούν έκτακτες ενισχύσεις. Η Νίκη την ημέρα που θα λήξει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει μηδενικά χρέη. Ο στόχος είναι μία αξιοπρεπέστατη πορεία και γιατί όχι το πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε και τις επόμενες χρονιές με τους ίδιους παίκτες. Βάζουμε φέτος τα θεμέλια».

Για το αν γυρίσει ο Πάτσης με τον τρόπο του σωτήρα και θέλει να δώσει χρήματα στην ομάδα, ή μέσω τρίτου προσώπου ποια θα είναι η αντίδραση της διοικούσας επιτροπής και του ερασιτέχνη: «Δεν μπορεί να μπει μέσα στον Ερασιτέχνη γιατί υπάρχει διοικητικό συμβούλιο που έχει βγει με εκλογές. Τόσο καιρό δίναμε εμείς βοήθεια οικονομική στον κ. Πάτση. Αν γίνει κάτι τέτοιο όμως θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και θα αποφασίσει».

Για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ κι αν θα βοηθήσει ο Ερασιτέχνης: «Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για θέματα του μπάσκετ. Ξεφεύγω και δεν θέλω να μιλήσω για τέτοια πράγματα. Υπάρχει διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ».  

 

Last modified onFriday, 26 June 2015 22:32